Upptagen vad är de?

2011-06-30 / 09:20:01 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hinner inte med att blogga eller att ta hand om mig själv.!
Men igår hann ja åka till Linda och ha lite trevligt, sen bada benen och äta melon. Sen blev de hem oxh städa och fixa iordning i min garderob som ja vill ska bli klar snart. Sen sova och nu för första gången på länge kunda ja gå upp när ja ville utan att klockan ringde.  Så idag börjar ja inte jobba först kl 4! Härligt. Så idag ska ja klippa gräset och sen laga taco till mig själv.! :D Ska bli min dag idag :D


Å de bästa av allt, när ja slutar ikväll så är min pojke hemma! Härligt :D Och nu går han på semester, dock jobbar ju jag massor! ;) :love:

Så söt!

2011-06-22 / 17:42:58 / Allmänt / 0 Kommentarer


Min sööötboll!♥

Dålig som ja är på att uppdattera!

2011-06-20 / 21:53:50 / Allmänt / 0 Kommentarer

Nu var de ett tag sen igen men jobbar som en dåre och nästa vecka börjar mitt vikariat! :D Härligt, money rullar in i flera månader nu framöver, nästan ett år! :)
Mina bebisar har börjat att bli stora och feta! Plus att dom har börjat lite smått att gå på låda och äta kladdigkattmat! Duktiga.  :love:

Nej nu ska ja allt förstätta med att läsa Boken "varför gråter inte Emma?" Superbra, rekomenderar verkligen den!
Sen i morgon bitti blir de jobb och restena av veckan oxå, men på fredag blir de Party! :) 

En liten ego bild är aldrig fel! :)



NattiNatti ;)

Bebis! <3

2011-06-15 / 15:15:41 / Allmänt / 0 Kommentarer
jag har gått och blivit förälskad, trodde inte att ja kunde binda mig till något så fort och något så litet som inte ens kanske kommer vara kvar hos mig. OM dom överlever så kommer ja aldrig att kunna lämna bort den andra till min syster (dock har jag inget val). Ja kommer att gråta och känna mig vilse och förlorad.Sitter och kollar på medan dom ligger och sover i mitt knä, något som jag matar flera ggr om dagen, några som ja själv har försökt att behålla livet på och försöker att få dem bli så ompysslade som ja bara kan! JAG ÄLSKAR MINA KATTBEBISAR! ♥ Nu har jag agerat "mamma" till dom i över en vecka och igår fyllde dom 4 veckor! Jag hoppas av hela min själ att dom kommer överleva detta och att jag är stark nog att hjälpa dom!

HAHA nu när ja läser igenom detta så låter de som ett skit barnsligt inlägg, vissa kommer att tycka och tänka att jag är barnslig och att det bara är katter, men för mig är dom mycker mer än bara kattbebisar. Det är dom som får mig att faktikst gå upp på morognen, att vara vaken och får min vardag att rulla på! Jag är så glad att jag bestämmde mig för att försöka att rädda katterna och jag hoppas verkligen att jag lyckas! Nu är de matdax för dom så liven!

Myser med Lucas...

2011-06-14 / 22:59:12 / Allmänt / 0 Kommentarer

....eller han har somnat och jag ligger och kollar på honom, han är så sööööt! :love: Vill me ha en bebis! OR NOT, dom har sina ljusa & mörka sidor. Lucas har en väldigt mörk sida. Varje gång han kommer hit och sover hos mig tar han min tandborste och städat toan & duschen med, sen slänger han den i soperna! :(

Har varit lite duktigt idag, varit runt och handlat. Hitta en jätte spegel till min miní "walk in garderob" Snygg var den oxå! Sen köpte ja även en strykbräda och klädde om den, sen köpte jag några troll som är nakna som är gjorda av lera. (bild på dom kommer) :D Ska bara ta kort på dom först!! Skitsnygga!

Ne, Lucas sover och de borde ja med, för han kommer vakna tidigt i morgon och jag är ingen person med bra morgonhumör! ;) :( :$
´


Dett firar vi med en KÄRLEKSBILD på mig & hjärtat :love:
Stor Kärlek ♥
Godnatt!

Balbild :)

2011-06-14 / 08:44:54 / Allmänt / 0 Kommentarer

Yes! Hittade en bild på Sanna sen balen! Hon var rikitgt snygg. Ångrar inte en sekund att ja lånade ut min kläning till henne! :) Så fin så fin, nästan lite avis! :( ;)

Här kommer sanna med balkläningen :D




Och jag med min klänning! Dock är ja inte nöjd med min frisyr kommer ja ihåg, var skit ledsen as länge, íaf tills alkoholen tog fart!




Upptagen dag idag :)

2011-06-14 / 08:33:23 / Allmänt / 0 Kommentarer

Vet inte hur ja ska hinna med allt idag. Först ska ja tll moholm och köpa nytt tyg så ja kan sy nya gardiner till storarummet, sen ska ja iväg till hova och ta en kaffa med amanda. Sen mitt hela soppan ska ja även vara lite barnvakt på min egna begäran. Ska nämligen leka med min lilla kusin Lucas idag och i morogn! Ska bli toppen :D
Å råga på allt så har ja katterna oxå :) Känner mig lite som en super MAMMA ;)







Gillar dessa barn grymt mkt, nästan så ja vill ha mina egna! ;)

MARTIN!

2011-06-13 / 16:34:48 / Allmänt / 0 Kommentarer

Snart kommer min underbara pojke hem till mig, igen mindre än min MARTIN! Vi ska laga god mat och bara leka och umgås. Ska bli härligt har saknat den pojken! :love:


Skickade iväg ett panik sms till min älskade sambo nyss, kattena gjorde nr 2 i våran soffa! :@ SÅ ARG JA BLEV,  tur att det mesta hamnade på per filt :$ opps....!! It´s not my fault! Så blev duschen för felix!


Min nya livskamrat!

2011-06-13 / 12:07:56 / Allmänt / 0 Kommentarer

Eftersom Poppis har dött :( så får jag leka mamma till mina bebisar, plus att dom bara är 4 v i morgon (tisdag)! Naw, jag har verkligen gått och blivit mamma! Får mata kattungarna hela tiden med en spruta! :D Dom sover och äter! Som riktigta bebisar! Men ska ta och ringa vetrinärnen idag se vad han har att säga! För dom är fortfarande riktigt små! :(

Har kommer några bilder!

Katten Gustav!
Dock uppåner!



Detta är min lilla pärla!
Felix♥




Felix :)


Snuttid ;)




Ne nu ska jag ta en liten promenad. Är själv hemma nu tills Torsdag. Pojken min åkte iväg imorse :(

MYSPYS..

2011-06-11 / 22:02:46 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ligger i sängen och myser med hjärtat mitt och 2 mysiga kattbebisar, kan ju inte bli bättre! ;) Men jag borde faktiskt sova, men kan inte. Imorgon blir de att åka coh jobba!


Får även säga GRATTIS TILL STUDENTEN TILL Sanna, Malin och Miia. Riktigt stort grattis! :D bilderna kommer inom kort när ja nu får tide för att lägga upp dom!

Nu ska ja vända mig om och pussa på MIN ÄLSKLING! :) ;) :love:

Utökning av min FAMILJ!

2011-06-05 / 18:50:38 / Allmänt / 0 Kommentarer
Och nej då menar ja inte en bebis utan men katter! :D
Mamman är Pers föräldras katt, men eftersom ja ville ha kattungen + att min syster ska ha den andra så fick jag ta över Poppis ocskå (mamman)!

Riktigt söta gerjor!











Sötnosar! :)

Tycker synd om mig själv...

2011-06-05 / 17:59:32 / Allmänt / 0 Kommentarer
sitter med en spränhuvudvärk och ena örat gör super ont och sjunger sin egna melodi..! Dock så måste jag bara meddela att gårdagskvällen/Natten hade jag supertrevligt med folket och min underbara pojke! ♥
Romantiskt och äventyrlig kväll, fick reda på massor som jag inte trodde om honom! Plus att detta var faktikst första gången som vi 2 tillsammans går ut på krogen! :)Och jag hade de superkul.

Bidler kommer förhoppningsvis, är så dålig på att lägga upp dom...!

Olstorp!

2011-06-04 / 14:03:45 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu börjar jag, nu bröjar de lätta. Men lite pigelindrinkar och dom människorna som jag älskar allra mest! Denna kväll kan absolut inte sluta i katastrof! Jag siktar på en superkväll in i dimman, Rydell & Qvick här kommer vi!






VIKEN RUNT!

2011-06-02 / 19:28:30 / Allmänt / 0 Kommentarer

Jobba sent igår, sen hem coh sova, somna och sen blev jag väckt vid halv 2 sen somna ja om vid halv 4 var sista gången som ja kolla på klockan! Sen upp vid sju för att göra mig klar för starten 08:30!  Sen var de bara att trampa, viken runt 7,2 mil gott folk. Men jaklara de, stolt över mig. Tiden blev 5 timmar och 6 minuter de är inte så ila för att vara jag! 

Dock har ja ingen bild, men tror Fredde tog några, så jafår kolla upp detta!!
Men nu efter några timmars somn och en fet pizza "tobbe special" blir de nu Tibro med mitt hjärta!

RSS 2.0