Huvudet på spets....

2012-03-30 / 20:40:39 / Allmänt / 0 Kommentarer
Trött, ont, ledsen, förbannad, grinig, arg.... behöver ja förtsätta?!

Jag vill och jag tänker...

2012-03-29 / 10:41:35 / Allmänt / 0 Kommentarer
Livet är kort och kan sluta fört, sluta lyssna på alla andra och gör som du själv vill! Lyckan finns där bortanför allt!

.....

2012-03-21 / 07:51:25 / Allmänt / 0 Kommentarer
Efter allt som hänt orkar ja inte med allas gnäll och tjat! Jag ville inte, men hade inget val!

Snart klaaaaaar...

2012-03-14 / 18:13:02 / Allmänt / 0 Kommentarer
sitter och kämpar med min slut tenta :D och jag är snart klar :D Känns superduper toppen!

Sprider planer framöver för mig själv.

2012-03-14 / 08:38:22 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tjenixen! Blev ledig idag ringde jobbet och sa, och självklart så lyckades ja inte somna om ordentligt så nu sitter ja i soffan och pluggar ;D
Känner mig riktigt duktig. Så har en uppfigt klar med a,b,c,d och sen ska ja läsa en bok. Sen slutprov på dne kursen! Sen har ja bara en kurs kvar plus en praktik så sen är jag KLAR! :D :D :D Så ja är klar i slutet på Maj :D Men sen är frågan om ja ska fortsätta och läsa vidare till betendepsykolog eller till en helt vanlig pers assistent. Svårt beslut... :P
Nu ska ja göra klart uppgiften sen ska jag ta en promenad tror jag, kroppen orkar nog detta idag. :D

Tjock tack för den...

2012-03-13 / 19:18:06 / Allmänt / 0 Kommentarer
alla har ne period i sitt liv när vikten kommer ifatt en. Jag tycker inte personligen att jag är TJOCK. Jag är en kvinna med kurvor och jag vill inte tillhöra gruppen av människor som ser ut som vandrande pinnar. Just nu är ja i en period där ja faktikst inte kan träna, jag får inte och det är inte mitt fel. det skulle kännas så jävla skönt att kunna berätta för folk varför man har blivit extra rund på sistone men nej. För de kommer inte att vara särsklit länge till. På Måndag är jag som vanlig igen iaf kroppsligt sen ska jag bara ta tag i de psykiska, man kunde tydligen må skit efter. Men sen när ja väl är förbi den delen så då kan ja återgå till mitt vanliga liv. mitt spraliga, glada och galna Louise och bara glömma den här perioden och inte se till att de hände igen på ett par år framöver..!
Ja är inte tjock! Ja är normalviktig och ja är inte överviktig och mitt BMI är helt normalt!

Sjukhus...!

2012-03-13 / 15:18:58 / Allmänt / 0 Kommentarer
Dem ringde i morse och ville att ja skulle komma in! Så fick lämna jobbet en stund. Hela 14 rör blod tömde dem mig på, inte snällt! Blev skit dålig så var ju bara att proppa i mig choklad och CocaCola sen vidare till jobbet. Dock blev det en lugn dag efter besöket :) Men nu är ja hemma och har lagat pannkaka coch eftersom ja skulle ta det lungt idag så ligger jag i soffan ;D
Riktigft skönt dock skulle ju inte en promenad sitta fel ute i vårsolen men nej, inte ens en promenad blir de..!

Vååår!

2012-03-12 / 16:36:41 / Allmänt / 0 Kommentarer
Härligt väder ute och det kännstoppen verkligen. Tror våren är påväg :D
Nu blir de en extra promenad innan Per kommer hem.
Får se om katterna vill följa med på en promenad!

Kvällsmat...

2012-03-11 / 19:37:22 / Allmänt / 0 Kommentarer
som bestod utav färsk annanas! Sen filmjölk med hallon, jordgubb och blåbär. Jaaaaaaammi!
Kunde ju ha gjort bilden finare med frukten ovanför filmjölken men nej, var ju tvungen och smaka innan kortet togs, typist mig ;)
Sitter och förbereder mig mentalt på morgondagen, de blir jobb som vanligt :D
Dock snart är de tisdag då kommer  de jobbiga telefonsamtalet :( Vill inte. Varför kan inte alla andras få vara helt friska och allt funklar som planerna. Men nej, här kommer jag, och jag heter Louise och jag har alltid problem med allt och min otur ska vi inte prata om! Men hoppas att detta inte händer nästa gång..!
Ne nu ska ja slita bort min sambo från playstationet och mysa med honom framför TV:n. ♥

Per står vid disken....

2012-03-11 / 16:05:20 / Allmänt / 0 Kommentarer
och jag ligger i soffan. Lite så de ska vara :D

- Städat!

2012-03-10 / 11:23:30 / Allmänt / 0 Kommentarer
Säger bara oj! Jag gick upp tillsammans med Per när klockan var 07:15 :o
Åt lite frukost sen åkte han iväg till Gustav och jag har inte suttit sen dess..! Städat, plockat, vikit tvätt, tvättat ny tvätt, damat och dammsugit golven. Fattas bara skurningen men den får allt Per hjälpa mig med, för efter allt detta så blev jag trött coh fick superont. Så nu resten av dagen tävker jag bara ta de lungt. Kanske ta en promenad med Mia och Melvin sen bara. Å maten ska självklart lagas. Idag ska de bli kyckling, ris och sås! :D jammi.!

- Pizza

2012-03-09 / 16:05:36 / Allmänt / 0 Kommentarer
med min underbara. När man är ledsen så får man dränka sina "sorger" i god mat. Och där kommer Lyrestads pizza in i bilden :D

9 Mars

2012-03-09 / 11:10:50 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hemma i soffan  och tar de lungt på lärkarens order... Känns piss. Får inte jobba först på månda, hoppas tiden går fort..! Och sen blir ja borta från jobbet några dagar till..!
Inatt drömde ja en skit dröm, vill aldrig att de ska hända, då vet ja inte vad jag gör. Personen som man älskar sjukt mkt får inte bara försvinna ifrån mig! Grät och skrek i drömmen så ja väckte Per, förlåt hjärtat..!
Nu vill ja att klockan ska ticka så per kommer hem till mig, ska bli mys hela helgen honom. Känns sjukt att man kan komma en person närmare än vad man var innan allt detta hände. Jag ville inte detta men sen när tiden mer gick så blev jag glad coh ville detta, men nej. Mitt liv är inte rättvist. Känns som om mitt liv har blandast upp och ner och jag ville verkligen inte detta, om ja fick bestämma så ska allt vara som det ska under den här perioden, men nej istället eftersom eftersom det är jag så går allt åt pipsvängen och livet hänger hos läkarna.. Piss. Tur att ja har världen bästa pojkvänn som stöttar mig i alla väder..!
Oj insäg percis att det blev ett väldigt rörigt inlägg...!

6 Mars

2012-03-06 / 09:01:32 / Allmänt / 0 Kommentarer
Godmorgon, kom precis ut ur duschen och sk asnart dra i väg coh hämta Amanda sen ska ja till läkarn och sen skolan! Å självklart jobb på detta. Blev helt till mig igår när jkag trodde att ja skulle jobba 14-08,15. Men insåg riktikgt fort att jag har ett dubbelt så långt pass 14 på tisadagen till 19 på onsdagen. Ja ska till salgrenska med jobbet, säger bara panik...!
Ne nu måste ja åka så ja kommer iväg :D
NI får ha de så bra!

Lördag idag...

2012-03-03 / 08:41:52 / Allmänt / 0 Kommentarer
och jag borde städa, sy gardiner och massor med mer för de ser ut som om en bomb har slagit ner just nu! Men ist ligger jag här i sängen och gör inget, allmnänt lat! Men de känns superskönt de med :D
Men kan inte liggar här allt för länge, måste ställa in allt i den nya kyl å frysen oxå! :D
Å sen hoppas ja på att få besök idag ;)

Fredag 2/3 2012

2012-03-03 / 08:37:16 / Allmänt / 0 Kommentarer
Säger bara att ja är smart, ja har klassat ut 2 lastbilschafförer idag med att komma på bra ideer! Känns sjukt skönt och ja skulle behöva ta betalt för att hjälpa med och sparar deas tänkande och deras hjärnor!
Juste när ja kom hem igår stod de ett ny kyl och frys i köket! Efyerom de gamla la av, men per sa att han had elagat dem, men icke :D Toppen!

GooooodMooorgon!

2012-03-01 / 09:52:35 / Allmänt / 0 Kommentarer
Usch vad ja är trött och känner för att dra huvdet undertäcket igen, men nej. Börjar jobba vid 14 och har massor och göra. Måste plugga lite så ja blir klar någon gång. Se till och packa efter som ja ska göra ett dygnspass....!
Får ja inte se min pojke först på fredag :( JAJA!
Ne nu ska ja göra 2 dubbeltoast mackor och äta :D
RSS 2.0