godmorgon

2012-06-28 / 07:20:51 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jag ar vaken, har varit vaken sen halv 6! Inte ett moln på himlen så här långt iaf så hoppas på en bra dag med sol och värme! Idag kommer mitt <3 hem efter en vecka "ligga ute jobb" känns riktigt bra! Tänker gräva ner mig breve honom och inte röra mig sen!

Hoppas ni får en bra dag, för de tänker jag allt ha!

filmmaraton...

2012-06-28 / 00:04:21 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ligger hemma hos Linda och Patrio och harmaraton i kvinnor som hatar män! Har även varit i Mariestad idag och kollat på ice age 4, super duper bra film! Heltklockren :-D Var även duktig med att hjälpa Marie med att flytta hennes grejor ifrån den gamla lägenheten till den nya!

starta flyttfirma?

2012-06-27 / 00:04:12 / Allmänt / 0 Kommentarer
 
 
 
 
Ligger i sängen hos Marie, ska sova hos henne inatt, hjälpa henne och köpa nya köksmöbler i morgon och hjälpa henne att flytta!

Min dag har varit toppen för övrigt! Örebro och handla, tagit lugnt med underbara människor och barn! Varit hemma en snabbis och matat mina bebisar, och släppt ut dom igen, hämtat kläder och tagit en dusch!

shoppat lite idag......

2012-06-26 / 18:26:40 / Allmänt / 0 Kommentarer
Chockar alla med att jag har köpt 5 st bikinin inför sommaren och Spanien :-D men insåg att jag behöver träna! :-/

Midsommar!

2012-06-24 / 16:18:15 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jaha idag söndag och hela helgen har varit perfekt!
Fredagen bestod av lite jobb fram till 4, sen iväg till Nockerrud för partaj och partaj blev de, lekar, grillning och massor med roligtheter och underbart folk! :D Nikki  och jag slapp att ligga i gläntan den här gången, lagom med alkohol. Eller de trodde ja iaf för igår när ja vakna så kände jag mig som en sombie, helt död, vit i ansiktet och bombhuvudvärk,TOPPEN! 
Hinkade verkligen i mig vatten och mjölk men nej igen värk som ville gå sin väg. Film maraton och massor med yttligare lekar blev de av! Enperfekt midsommar!
 
Å jag gjorde mitt första dopp oxå för i år, kaaaaaaaalt!
 
Nu blir de att städa klart med hjärtat mitt och sen blir de att bänka sig framför tv:n med lite chokladmouse :D
 
Hoppas ni fick en toppen helg!
 
 
 
Fler bilder kommer nog med tiden!
 
 
 

Inte snällt!

2012-06-16 / 12:26:07 / Allmänt / 0 Kommentarer
ibland är livet orättvist! Kör ner i diktet med bilen, den klarar sig någolunda, spolarvätskabehållarnen går sönder med hela 4 l ny spolarvätska, lampan, fronten hänger lite men ja fixa de, spricka i kåpan åvanför dragkroken!  Åå till sist avgassystemet behövs ett nytt! + lite repor....!
En nöjd Louise, kunde gått mycker illa!
Men igår när ja skulle åka hem hå börjar biljäveln att låta skitkonstig plus att den går konstigt, känns som om bilen börjar berätta attt han tycker att ja ska åka lokaltrafik!
Funderar allvarligt på att köpa ett västtrafik kort!

Vill inte!

2012-06-15 / 06:26:09 / Allmänt / 0 Kommentarer
Idag är oxå en sån där dag då ja bara har lust att dra täcket över huvudet och inte titta fram mer på en lååååååång tid!
RSS 2.0