Så nu är jag allt redo för att åka coh jobba ;D har tillåmed gjort ett ansträngande i och sminka mig, Ooops!

2012-02-29 / 13:11:56 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ny bild tagen idag faktikst, tycks om mitt vinröda hår? :D

Onsdag 29/2

2012-02-29 / 08:52:37 / Allmänt / 0 Kommentarer
Idag är det sista feb och i morgon är det den 1:a Mars känns underbart.
Men åter till vad inlägget ska handla om. Hade en så sjukt underbar dröm, å ja önskar att den blir till verklighet, jag gör verkligen de.
Det ver ett cykelrace och en viss person var med i drömmen, jag drömde att hon kämpade med att vinna över mig hela tiden, men hon lyckades aldrig. Jag var sjult elak mot henne och gjorde punka på hennes cykel, målade med målarfärg på hennes cykelhandtag så hon fick färg över hela sig.
När vi kom i mål så vann jag, men hon försökre förstöra för mig så då blev jag så arg så ja puttade ner henne i lerpölen och satte mig på henne och bara tryckte upp leran,.Ni förstår inte hur skön den känslan var..... :D
Dock blev min Sambo skitsur i drömmen på mig, men sen när ja berättade  varför ja hade gjort de och hur ja kände så blev han glad och tyckte inte att ja skulle låte personen trycka ner mig, eller bara få mig att må dåligt för att hon finns. Och att ja inte behöver vara rödd för att mista honom till henne,(haha inte för att ja tror att det finns en chans till de men) för att tycker hon är snäll, en bra kompis, men han skulle aldrig kunna vara med henne för hon var inte attraktiv för honom.....!
HAHA drömmen var sjukt underbar och när Per väckte mig för att åka till jobbet blev ja lite ledsen, försökte att få drömmen till liv igen med de gick inte!
Åå ja känner en så bra känsla i kroppen så ja sätter mig och pluggar lite.. :D

Godmorgon!

2012-02-28 / 08:43:36 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jaha nu har jag betalat ALLA räkningar och det känns toppen. Dokc hade ja inte fått bilförsäkringssräkningen så den sitter jag och väntar på :D Känns dumt att man sitter och väntar coh längtar efter en räkning.

Snart blir de att göra sig iordning, ska bli stan idag till sjukhuset coh sen efter de blir det Mia en promanad och prata lite, å efter det sp blir de faktikst en fika med Marie :D

Sen ska ja bara hem och mysa med min underbara sambo, är typ den ända kvällen i kväll som ja inte jobbar sent så då blir de faktkst lite extra mys.


Justdeja, mia fyller år idaf. Så får säga Grattis till den underbara kvinnan! ♥

slutar snart då blir de hem och mysa med min pojke.

2012-02-27 / 21:34:59 / Allmänt / 0 Kommentarer

Fotbad!

2012-02-26 / 19:58:14 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jippi, nu är denna jobbhelg över sen är de bara nästa kvar 7:e helgen irad  nu, men vad gör man inte för folk och jobb som man älskar?! :D

Nu nu har jag tagit mig ett välbehövt fotbad superskönt och nu ska ja ta och betala mina räkningar :( HAHA Sen ska ja mysa med min uderbara pojke! Love him, tur att han älskar mig! Har fått höra det massor i veckan och helgen :D Love!

Imorgon blir de att folja med mamma till kss och sen ska vi shoppa lite finkläder intför barndopet, fast de är 2 månader kvar men tänkte om man köper en storlek mindre så har ja lite motivation och tävla om, och så har jag ju äntligen hittat en promenad kompis, Mia :D

Kungalive!

2012-02-24 / 12:07:19 / Allmänt / 0 Kommentarer

jaha nu är namnen ute :D Estelle kommer bli de framtida poppisnamn!

ja tar tag i mitt liv lite själv efter att ha lyssnat på aftonbladet live om kungaparets barn! Tar på mig kläder och åker in till stan och tvättar bilen! ;D

Ledig fram till 14...

2012-02-24 / 08:53:52 / Allmänt / 0 Kommentarer
Mypys, min pojke har blivit supermysig mot mig. Får alltid massor med pussar och kramar innnan han åker till jobbet och när ja kommer hem från jobbet på kvällarna så ligger han och håller om mig i stort sätt hela natten!...! :D Nu får ja verkligen skönhetssömn :D

Funderar på en promenad med Mia och min Gudson idag, japp jag har blivit utsedd till att bli gudmor SÅ GLAD :D Så vi får se om de blir en promenad eller inte. Sen har ja ett berg utav med massor utav hemtentor som mmåste bli klara innan nästa fredag.! :(

Men vid 14 blir de jobba fram till 23 :D

Promenad!

2012-02-23 / 10:28:21 / Allmänt / 0 Kommentarer

Kom precis ut ur duschen så nu tänker ja nog gåen promenad innnan ja sätter mig och pluggar, har verkligen tappat lusten men att plugga, måste ta tag i de tvåsista kurserna innnan ja är klar!
Det är ju så sjukt fiint väder ute :D Måste ju hitta på något innan ja åker till jobbet...!

Underbar dag!

2012-02-21 / 16:14:17 / Allmänt / 0 Kommentarer
Superfiint väder ute, soooolen lyser och det är + kan ju inte bli bättre, nu snart kommer våren krypandes.

Frissan idag belv klippning och en spontan färgning :D
Sen spenderade ja lite kvalitetstid med moster och kusinen, sprang ärenden :D


Nu är ja hemma har precis fixat klart soffan så nu ska nog dynorna sitta på plats!
Men nu intar ja soffan tillsammans medsklböckerna, bones och loka :D Dock ser jag massor som skulle behövas städas.... Kan ju hoppas på att sambon är städsugn när han kommer hem!

Älska eller inte...

2012-02-20 / 15:02:52 / Allmänt / 0 Kommentarer

Åå jag har splittrat min hjärna, vet inte vad ja ska göra eller vad jag vill göra. Eller jo innerst inne så vet jag, men det är inte bara mitt liv som kommer att förändras! Ett beslut som kommer väcka många känslor hos folk och inte bara hos mig. Att fatta fel ebslut kommer inte att vara de bästa heller,jag har genom gått det 1 gång innan och jag vill verkligen inte göra de ingen, de är hemsk, de gör inte och jag har aldrig varit så ledsen som jag var då!

Jag ahr världen bästa Mamma! ♥

Sjukling

2012-02-18 / 09:56:00 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tjoho! Sjuk är ja och tycker synd om mig själv...! Kroppen värker toppen! Men hr ju världens bästa jobb coh arbetskamrater så jag slapp jobba inatt! Men kanske jobbar söndagnatt . Återstår och ser.
Men ligger i sängen och funderar på om ja ska pina i mig lite alvedon och sen kolla på Isracet som är idag... Får se!
Ne nu kryper ja ner under täcket lite extra :D

Nja vad tycks? Dålig bild,s ka fixa en bättre :D

2012-02-16 / 10:17:12 / Allmänt / 0 Kommentarer

Oooops!

2012-02-16 / 09:33:33 / Allmänt / 0 Kommentarer
Oj, inpulserna är inte bra i alla lägen.Numera är ja rödhårig...! Ja ni höre rätt, jag är röd!
Tack till Kiin som var min räddare och stötade mig och hjälpte mig och spendera en heeeeeel dag med mig :D
 Å så kollade vi på en film War horse, rekomenderar verkligen den, super bra! Kyckling blev de till mat oxå!
Känndes super skönt att bara få vara mig själv, lika galna och lika dålig humor båda två!
En klippa är hon helt enkelt!

Alla ♥ dag!

2012-02-14 / 14:56:52 / Allmänt / 0 Kommentarer

Nur är kärlekens dag här! Dock fattar ja inte varför man ska fira just denna dag, varför inte visa kärlek varje dag!? Men man får väl engagera sig och visa lite extra kärlek till mannen i huset idag..! Pojken vet ju att ja älslkar honom och att han är de bästa som finns i mina ögon ♥

HAHA nya underkläder räcker garanterat till min pojke! Då blir han nog extra nöjd, för new body trosor uppskattar han inte! ;)

Ne om man ska ta och sätta igång med städningen :D

Gooodmorgon!

2012-02-12 / 06:54:54 / Allmänt / 0 Kommentarer

Sovit gott?De har inte ja, eller ja har inte sovit alla! Jobbar natt i natt och 17-08 är en superlång tur utan sömn.
När ja kommer hem så hoppas ja på mys med min pojke, han lovade att ligga kvar i sängen när ja kommer hem! Sen blir de sova lite och sen vid 17 drar jag iväg och jobbar ett nattpass till, sen på måndag ska ja jobba i Hova de var längesen! Blir ju bara några timmars sömn innan ja börjar i Hova så efter nattpasset passar ja på att åka hem till förläldrarna och sover!

 

Underbart...!

2012-02-11 / 08:50:18 / Allmänt / 0 Kommentarer
eller inte, känns alltid supertoppen att komma hem till huset när man jobbat ett dygnspass och inser att inget har förändrats utan det är stökigre än vad de var innan ja börja jobba! Underbart och härligt!

Så min lördagsmorgon tillbringar jag med att städa upp i huset, sen tänker ja ta en dusch sen hoppa ner i min underbara säng och sova!! För i natt blir de jobba igen!

32 Månader!

2012-02-07 / 10:25:48 / Kärlek / 0 Kommentarer

Eftersom det är den7:e idag betyder det att det att jag och P har varit tilsammans i 32 månader! Ooch ja får erkänna vi har haft tuffa tider för för inte allt så längesen och vi var nära på att gå skilda världar. Som tur gjrde vi inte detta och jag är lyckligare än vad ja någonsin har varit! Vi har pendlat i dalar visa persionder, men vi har alltid stått fast vid varandra vad som än hänt. Nykär som aldrig förr och det är faktikst nu som ja har insett att jag har träffat mannen som ja vill dela resten av mitt liv men, tunga ord för en som är 20 År, men ja tror på oss. Han är det bästa som hänt mig! Han får mig att skratta för minsta sakerna, kan gör mig sjukt irretared för en skitsak, kan bli galen bara för att han sitter och inte gör ett skit, å alla dessa jävla miner när han påstår att han härmar mig ochj jag är grtymt svag fö hans leende! Han gör mig glad och lycklig!

Jag älskar dig och kommer alltid att göra de ♥ Goooodmorgon ;D

2012-02-07 / 09:35:33 / Allmänt / 0 Kommentarer
Är pigg som en tupp! Gick och la mig tidigt i går vid halv 10 och samna runt 10. :D Och vakna pigg som själen vid 9 ;D Så nu har ja ätit frukort, 1 glas apelsin fruktkött och 2 lussekatter, smarigt var det.
Idag blir de att prova träningsmaskinen som P har köpt. Sen tänker ja nog  ta en långpromenad i skogen med musik i öronen sen blir de en skön dusch!
 Sen ska ja göra en liten iextra fin middag idag till mitt hjärta!

Nytt uteseende!

2012-02-06 / 19:03:36 / Allmänt / 0 Kommentarer
Wohhoo :D En ny design, får tacka Elin som har gjort den till mig! Du är kung, får ta och åka ner till dig snart igen :D

Ne ne ska ja ta och börja elda lite så ja får lite värme i huset!
Ja är faktikst ledig i morgon, äntligen lite egentid Onsdag blir en hektiskt dag, skola, möte och jobb..! höhöh så den dagen ser ja inte fram emot!

Saknar  mina flickor!

HejåHå!

2012-02-04 / 23:25:58 / Allmänt / 0 Kommentarer
HAr städat som en idiot, men nu är det rent överallt och all tvätt är tvättad. Luktar supergott. Har öven eldat massar idag så huset är jättevarmt.

Min kusen fylle år i slutet på Januari så var iväg coh firade henne lite! Mkt trevligt var de. Gårkvällen spenderades hemma hos Linda och Patrik med peter och Liala :D Svampsmrgås och vin! Å kvällen för mig slutade med att ja gick och la mig i V säng och somnade med 2 täcken, 2 filtar och 17 mjukisdjur! ;)

Ne nu kryper ja ner i sängen och väntar på att min pojke ska komma hem inatt, han är ute och dricker 2 dagar i rad, de får inte ens ja göra ;D HAHA

Utvecklingsstörning - CHECK!

2012-02-01 / 15:45:41 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu är alla uppgifter i utveklingsstörning klar :D
Känns toppen :D
Faan va skönt :D

Bara studiebesöket kvar ;D

Åå blir galen..!

2012-02-01 / 14:53:20 / Allmänt / 0 Kommentarer
Borde lära mig att stänga av mobilen när ja ska sova efter att ha jobbat natt, den ringer och ringer så ja blev tokig...! Men de är ju jobb iaf!
Satt och plugga hela natten på jobbet så nu är nästan alla uppgifter klara. När ja sluta åkte ja till skolan och hämtade en bok som man skulle läsa och nu har ja läst den och tänkte skriva klart den uppgiften sen är ja klar, eller nja ja har ett studiebesök kvar också, så de blir nog hjälpmedelscentralen i skövde. har aldig varit där så ska bli intressant...! Får ringa om de i morogn!

Å vad ja vill ha Torsdag, ska åka och kolla på en bil :D Ja behöver en bil, kan inte åka i sambon hela livet blir ju bankrutt på att köra den! Men han är en ängel som lånar ut den!

Justedeja, Sambon fick jhem träningsmaskinen igår och så går jag och blir jgenomförkyld med feber, TOPPEN! Ja som vill träna lite. Men får vänta tills ja blir helt frisk.


Kärlek till den mannen, ja har hittat min prins och honom tänker ja stanna hos, i vått och torrt!
Du är de bästa som hänt mig...!
RSS 2.0