Härligt med sol..

2012-04-29 / 20:41:47 / Allmänt / 0 Kommentarer
och det var underbart att jobba, ute hela dagen :D Iaf tills ja kom hem till en svinstia, men nu är huset städat, dammat, skurat, damsugit, städat toa, tvättat! Skönt.
Bamse åkte precis så nu är ja själv eller nja hjärtat är ute och fixar min bil och jag tar tag i min sista kurs :D
Ha en bra da!
Snyggt att ansiktet blev så ljust men inte benet!

28/4 2012.

2012-04-28 / 19:48:18 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hemma helt själv nu, Per åkte precis iväg till någon bilträff. Har kidnappat mammas hund nu i några dagar :D Blev även kalas för moster pojke som fyllde 2 år. Sen hälsa på kusin och kolla in hennes bebis! Sen hälsade man på lite mer släkt och nu sitter ja själv ute i skogen med Bamse :D
Kollar på en film men funderar på om ja ska städa lite! Men sparar nog krafterna till jobbet i morgon :D
Hoppas ni får en toppen lördagskväll!

27/4 - Bowling

2012-04-28 / 19:44:41 / Allmänt / 0 Kommentarer
Bowlingen med jobbet var super roligt fast ja kom sist! Härligt folk och bra mat! Helt okej kväll med jobbet.
Ja gjorde kvällens skratt med att halka ;)

Louise = Vuxen!

2012-04-27 / 09:09:03 / Allmänt / 0 Kommentarer
Betalat alla räkningar, fixat ett extra sparkonto, fyllt i alla papper och skickat in, flyttat min adress dock 1,5 år för sent ;) HAHA men nu är ja helt officiellt sambo.
mig så nu är ja skriven i mariestad inom sjukvården coh tandvården! Pratat med skolan, fixat mitt praktik schema har även insett att en period den 19-25 kommer jag pendla mellan jobbet, praktiken och sängen, ja skämtar inte nu. Ja jobbar i stort sätt i 6 v i rad utan ledighet. Är ledig en helg då ja ska på konfermation, men sen såg de ganska mörkt ut!!
Nya sovrummet på övervåningen står under renovering, duktiga ja!
Ikväll blir de bowling/mat med jobbet härligt :D
Ska dock kolla så all mat är genomstekt så ja inte åker på matförgiftning igen, inget härligt alls.!
Ha en toppen helg! För de ska ja ha!

Mycket händer...

2012-04-18 / 21:31:30 / Allmänt / 0 Kommentarer
Pluggar heltid, jobbar heltid och så har man börjat med ridningen igen då och trännar 1 timme om dagen! Känns toppen, förstår dock inte hur ja ska hinna med allt. Tar min examen om ca 2 månader och ja måste ha min praktik innan oxå, då blir de praktik på heltid, 80 % på jobbet, plugga på halvtid.
Nejdå, doktron ja har inte mycket på gång i mitt liv.
Nu nattar ja kudden!

UTLANDET...

2012-04-12 / 08:37:31 / Allmänt / 0 Kommentarer
I Tisdags blev de äntligen av. Spaninen v. 39 :D
Sen har jag fått mitt schema inför sommaren, blir en tuff sommar! Men nu räknas man som ordinerie eller jag har tydligen gjoirt de länge, superskönt!
Ne nu blir de duschen sen efter att ha gjort  morognpasset, sen kolla synen och fixa med nya glasögon och linser, sen till skövde och leka med Kiin och Madde ;D

Familjemiddag...

2012-04-09 / 16:28:41 / Allmänt / 0 Kommentarer

idag bjuder man familjen på middag och hoppas de blir bra!
hoppas alla blir nöjda men de förväntar ja mig inte!

TAKIDA

2012-04-06 / 22:20:29 / Allmänt / 0 Kommentarer
Säger bara TAKIDA fy fan va bra dom var,längst fram stod man och hade de underbart! <hade en helt underbar toppen dag/kväll/natt med mina udnerbara Frid! Sjukt bra!
TACK!

Förlåt...

2012-04-04 / 21:27:47 / Allmänt / 0 Kommentarer
har verkligen blivit sjukt dålig på att skriva här just nu, men som vanligt är mitt liv just nu i ren kalibalik. Allt går åt pipsvängen och nästan inget blir som jag vill! De som är rent utav bra är väl kärleken som man har, säger bara PerOlsson! ♥ hade jag gjort utabn honom ibland! Han måste verkligen älska mig efter allt som han får stå ut med! och klagar gör han inte heller utan överröser mig med kärlek ♥
Sen har ja ett litet glatt medelendande, var i skolan idag och hade betygsamtal. Och det slutade med  MVG:n och VG så jag är väldigt nöjd efter allt som hände och som ja har gått igenom de densaste tiden . Nu kämpar ja med de sista sen är denna utbildning klar och ja hoppas ja läser till de ja vill bli, beteende psykolog står på min drömlista nu!
Imorgon blir de festligeheter ska ni veta, i morgon blir de TAKIDA med Marie och sen utgång i Örebro ser de ut som, mycket mycket trevligt :D
Ne nu lägger ja ner detta och hoppar i säng!
RSS 2.0