Over and out.....

2011-09-30 / 13:39:59 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jag hatar att inse att ja kanske förlorar, förlorar de ja älskar!
Hoppas jag hoppas verkligen att de ja går runt och tänker på och drömmer om inte händer. Då rasar min värld!
Jag kommer aldrig att sluta älska, jag kommer alltid att ha våra kära minnen kvar i mitt hjärta, ditt leende, ditt skratt, dnin lukt och ditt namn! Våran tid tillsammans är nog bland de bästa som hänt mig!

Jag kommer aldrig sluta.......♥

Ljuvliga skolarbeten :D

2011-09-25 / 15:38:24 / Allmänt / 0 Kommentarer

Så nu sitter jag coh jag är snart klar, eller jag hoppas de iaf! Tycker att sambon kan komma hem ifrån åkrarna så vi kan mysa lite innan han åker till sitt jobb i morogn bitti! Helgen har varit lungt, fredagen spenderades med per och sen städade ja lite, tvättade och pluggade! Löradgen blev iväg till skövde igen byrta mina underkläder som var lite stora :( Sen iväg till Hova för att fira mig lite till, blev tacopaj och vitkladdkaka :D mkt gott. Åå glad blev ajg också av mina paket. fick en hårtork, stavmixer från OBH nordica och sen fick ja presentkort på systemet! Den här årte har jag enbart fått de ja verkligen önskar mig! Å tack AMANDA för stavmixerna, som ja har tjatat om den!  Å kort har ja fortfarande inte tagit på de ja har fått, för göra de snart! HAHA

Ne nu ska ja plugga klart och sen ska ja laga sambons matlådor! Jippi

Kärlek ♥

20 år idag!

2011-09-20 / 22:38:24 / Allmänt / 1 Kommentarer
Grattis till mig själv som fyller 20 år idag! HAHA dock blev de inte systemet för min del. Jag tog apoteket ist! Är genom förkyld och har en otrolig härlig feber! :( Dock vill jag ha min pojke hos mig! ;)


Godnatt gott folk

Tröttter....

2011-09-18 / 20:45:10 / Allmänt / 0 Kommentarer

Nu tänker ja inta min sjukt underbara säng! Fick knappt sova något i natt, gick upp kl  på lördagen och fick först sova halv 8 på söndagsmorgon dock vakna ja igen vid halv 10 :( Inte alls bra när de händer olyckor, olyckor som inte borde hända! Men hoppas allt verkligen går bra för dom! :)

Ne nu blir de sova, väntar på att älsklingen ska komma till sängen oxå, han borde ha diskat klart nu!

Paket allt för tidigt!

2011-09-16 / 12:58:15 / Allmänt / 0 Kommentarer

Är jäääääääääätte glaaaaad :D Va i skövde med min älskling och handlade föndelsedagspresenter till mig :D Inte varje dag man får välja själv ;)

Fick 2 par skor som ja är helt kär i :D :D
Sen fick ja äntligen en plattång, som man även kan göra lockar med :D
Sen fick ja även ett nytt tvättställ :D Per paja mitt  :(

Dock fyller ja inte år först på tisadag men va faan :D Älskling är ju inte hemma :(

Så nu ska jag ut och leka lite bonde, tröskning står på shemat. Dock håller ja mig till torken och sopkvasten! ;)

Ska försöka att ta kort på skorna och plattången :D

Looove ♥

Love is wonderfult!

2011-09-14 / 23:19:02 / Allmänt / 0 Kommentarer

ligger i sängen och bara vill somna så klockan tickar otroligt fort så klockan blir 18:00 & Torsdag! Jag vill ha hem min söta, underbara älskarde sambo nu. Är tråkigt att vara sjukskriven och vara hemma helt själv... :( 
Vill ha någon som ligger hos mig när ja ska somna och när ja öppnar ögonen så vill ja ha honom liggandes där och få dessa alla underbara gulliga kramar, pussar och höra när han berättar hur mkt han älskar mig! Det finns verkligen inget bättre & underbarare!

Louise Älskar Per ♥


Helt vanlig dag!

2011-09-14 / 16:44:09 / Allmänt / 0 Kommentarer

Någon som vill höra om mitt tråkiga liv? Jo, sov fruktansvärt skönt inatt och drömde som en riktigt sessa! Vakna av att katterna snutta på mitt öra så de vara bara att gå upp och ge dom mat! ;)

Resten av dagen har ja städat och pluggat! Men nu tänker ja enbart ligga i soffan resten av dagen för känns i magen att ja har gjort allt för mkt idag...!
I helgen blir de paket öppning då ja fyller 20 år på tisdag. Mymmsfillibabba :D


Lova Elin att hon skulle få se en bild när löshårtet vart isatt ;P

Ligger i sängen och pluggar och tar de lungt!

2011-09-13 / 14:51:23 / Allmänt / 0 Kommentarer
Så insåg när ja vackna upp att idag är de 1 vecka sen som ja opererade mig och en vecka sedan ja och hjärtat inte fick fira våran månadsdag 27 månader :D Eller firar och fira. Vi brukar mysa framför tv:n. Dock går ju de inte alla ggr då han ligger ute coh jobbar. Nu nog om prat om de, ligger i sängen och gott folk lyssna på detta, JAG Louise vilar och pluggar. Blev precis klar med Ergonomin igen, fick VG först med sen fick ja uppgifter att göra så ja skulle få MVG så skickade in dom nyss så hoppas lärarn blir nöjd nu! Men nu ska ja ta tag i vård coh omsorgsarbetet! :D Ser faktikst fram emot de. Dock ska ja trycka på en till serie av desperate house wife ;) (kan fortfarande inte lägga upp bilder) :(

Never more...

2011-09-12 / 09:30:45 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jippi, nyopererad och ser ut att vara gravid i 4 månaden! Härligt...
RSS 2.0