Jobbar som en TOK!

2011-05-31 / 21:49:53 / Allmänt / 0 Kommentarer
Så ledsen för väldigt dålig uppdattering men de ända jag gör är att jobba och städa och aldrig blir folk nöjda! Behöver tid för mig själv, bara för mig själv. Men när ska man få tid för de? Nyfiken fråga!

Nu blir de ner i sängen för att sova, uypp och jobba i morogn 7:30-20:00 JIPPI! Pengar finns de bara i mitt huvud, dom behövs...!

Snälla börja uppskatta mig för den jag är! Å guuuud vad jag saknar mina lyckliga dagar, men nu borde du vara glad. Nu är de tvärt om! Ja som är olycklig....TACK!


Miss my old life! ♥

Nytt utseende :D

2011-05-25 / 15:35:46 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev nöjd, lånade den eftersom jag inte är någon datanisse! Men ska försöka att ge mig på och försöka att göra den till lite utav "min egna"! kan ju bli intressant. Har ju 2 st barn brevid mig som vill vara med och bestämma kan ju inte sluta mer än super! :)

Måste sluta...

2011-05-25 / 12:06:06 / Allmänt / 0 Kommentarer
att tro att jag är så värdelös som jag faktikst tror att jag är... Jag måste börja tro mer på mig själv coh faktikst förstå att de folk säger och tycker om mig inte alltid är rätt. Jag är smart och jag måste stå upp för mig själv mer, jag behöver bygga upp min självförtroende något så enormt!
För jag klarade faktikst psykologin utan anmärkningar, inte ett ända fel.! Så nu får ja börja lita på mig själv och sluta att må så dåligt och speciellet från andra männsikor.Jag är bra och jag KAN!

Nervvark!

2011-05-25 / 10:13:07 / Allmänt / 0 Kommentarer

Tjenixen, sitter och råpluggar in de sista. Om ca 1,40 min har jag min muntliga tenta som jag är jväligt orolig för. Jag har pluggat verkligen som en dåre men inget fastnar. De vill verkligen inte, så är väldigt skeptisk till om ja kommer att klara detta. Men är ju sista delen sen har ja "sommarlov" som förövrigt enbart kommer stå i jobb. Känns super. Men har ställt in mig på att ja faktiks tinte kommer få godkänt just nu, så de blir nog ett omprov skriftligt för min del känns de som. vilka problem jag har :P HAHA. Ne men vill verkligen klara de, men har inte värlens bästa självförtroende nu! (Så hoppas du är lycklig att du för en gång skull får vara lycklig och inte jag! För de är ju de du vill) Nöjd? Du borde va!


Slänger upp 2 bilder. Ja och min älskade Maja.
Och självklart oxå på min stora KÄRLEK!♥


Hörs efter mitt misslyckade prov!


PLUGG PLUGG in i de SISTA!

2011-05-24 / 10:03:42 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blir galen rikigt galen! Tenta i morgon och fattar inget. Som vabligt alltså!! Men förhoppningvis klarar ja den och är äntligen färdig med hermods!


Plus att jag har verkligen svårt at släppa saker, saker som har handlar om mig. Är fortfarande arg, ledsen och jävligt förbannad!!! PLus att ja inte hår någon att ta ut de på, hjärtat mitt har redan fått några stötar, men ändå finns han alltid där, ligger med mig i sängen i timmar medans jag ligger och lipar! Ja kan inte få n bättre kar!

Veckan är smockfull...

2011-05-23 / 11:04:14 / Allmänt / 1 Kommentarer
Så sitter och fuderar över hur massor jag har att göra!
Om ca 2 timmar ska ja vara inne i stan för att lämna min väska som malin ska låna, den jävlen ska till spaninen utan mig :o Inte snällt, sen blir de vidare hem till mamma coh pappa. Sen Fredde och Rosa för att skriva ut papper, sen blir de en promenad med Amanda! Sen ska hon hjälpa min inför provet som jag har på onsdag. hela tisdagen blir de plugg. Sen onsdag provet, sen direkt efter provet blir de sitta barnvakt!

Torsdag blir de jobba!
Fredag blir de Ikea!
lördag blir de konfa (pers småsyskon) Sen kl 4 börjar jag att jobba.
Söndag jobbar jag oxå hela dagen!
 
Och nu när jag lästa de ha skrev kon ja på att ja inte knappt får se min pojke! HAHA men en helg klaraa vi oss nog utan varandra! I hope ♥

Ne nu får ja göra mig klar! Malin väntar snart :)

Bilder...

2011-05-22 / 10:37:02 / Allmänt / 1 Kommentarer
Så idag är ja allt på bättre humör känner mig dock rikitigt ledsen och ja jag vet inte hur ja ska beskriva! Tur att jag faktikst har min pojke! ♥ 
Håller även på att fixa iordning men en ny design men måste fixa iordnig headern oxå.... Inte min grej!

Tänkte slänga upp lite bilder från när ja var i Kalmar på Elins student :DElin åker ner för "rusekannan"Blev stoppade av polisen när vi åkte i Elins studentbil! HAHA riktigt roligt :D

Bio

2011-05-21 / 20:36:28 / Allmänt / 0 Kommentarer
Är trött, men dagen gjorde en stor vändning. Blev bio med pojken inne i Mariestad blev piratarna. Det var riktigt mysigt!
Nu resten av kvällen blir de mys med min underbara pojke, glass och hemmagjort chokladsås! :D

Måste bara skriva av mig! Är faktikst fruktansvärt arg...

2011-05-21 / 12:36:55 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jag kan bli riktigt sårad och de blir ja oftast, men ja biter tag och forstätter utan att säga eller berätta fär någon, men nu tog de stop. Jag grät i evigheter min pojke försökte trösta mig även fast de inte gick vidare bra! Jag gillar inte när folk pratar skit de gör ja inte, ja har inte heller varit den bästa personen men jag har faan växt till mig.

jag skriver inte och berätta för någon hur dålig folk får faktikst mig att må, när ja inte ens har gjort något mot personen, jag kanske har träffat henne max 8 ggr tror inte ens att de är de, jag försöker att vara snäll och trevlig för de är faktiskt min pojkes kompis och vill inte komma imellan! Men då är man tydligen en person som älskar att skryta på dolda sätt, jag får henne att må dåligt för hon förtjänar att vara lycklig, jag är otrevlig och dryg och kontrollerande och så beter jag mig tydligen illa mot min sambo coh jag gör henne tydligen på dåligt humör. Och nu vill hon inte ens komma hem till oss för att jag är där! Hallå väx upp, jag har faan inte ens gjort något mot dig. Om jag nu får dig att må så jävla dåligt hur tror du att jag utav allt detta som du faktikst säger om mig till min pojkvän. Jag mår kanske inte heller så jävla bra utav dina kränkande ord. Jag har inte ens gjort dig något!
Plus att jag faktiskt är supergladoch jävligt nödj över att per är tillsammans med mig, att han vill bo med mig, att han älskar mig. Så jag är FAN inte arg på dig!

Jag är trött på att jag inte får säga som jag vill, eller berätta var ja känner. Jga går hos läkarn för att jag mår skit, jag gråter mig ofta tills sömns. Men nu är de slut med detta, sak börja stå upp för mig och inte ta mer skit från andra! JAg har OXÅ RÄTT TILL ATT VARA LYCKLIG!

Nu blir de student!

2011-05-18 / 11:18:34 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter i soffan hemma hos Elins mamma. Ska snart åka iväg coh kolla på när hon äntligen tar studeneten och springar ut ifrån sin skola! Riktigt stolt över henne faktikst!

Just nu:


Viktor och jag leker i soffan :D

Grattis till världens bästa PAPPA!

2011-05-18 / 11:13:40 / Allmänt / 0 Kommentarer
Min underbara pappa fyller hela 49 år idag. Ett stort grattis pappa.
Älskar dig!

Dock har ja ingen bild  :( Fy sakam på mig!

Rubrikfri!

2011-05-17 / 22:28:31 / Allmänt / 0 Kommentarer
Du gör mig ledsen men verkar inte bry dig, känns som om allt detta inte är värt att kämpa för..!

Sol eller regn?

2011-05-17 / 10:37:59 / Allmänt / 0 Kommentarer

Vart tog de finna vädret vägen? :o inte snällt.....

Sitter i väntan...

2011-05-17 / 07:16:14 / Allmänt / 0 Kommentarer
På att tåget ska komma. Blev en sen natt igår somnade ju aldrig.
Plus att ja blev glad över vad min underbara sa igår.


Martin lyser upp mina kväller  :)

Klamar IGEN!

2011-05-16 / 20:39:59 / Allmänt / 1 Kommentarer
Städar för fullt. Imorgon blir de kalmar. Bästa Elin tar ju STUDENTEN. Grattis i förtid! Ska bli härligt att få komma tillbaka ner, eller är de upp? Har iaf köpt en superbra present, eller ja och per tycker att dem var super! Så hoppad jag också får stor nytta av presenten.

Bild på Elin och hennes dotter klara! Dock typ 2 år sen, men kameran är laddad inför veckan!
Elin och Elins dotter klara!
Just gott folk, glömde berätta att jah har åkt motorcykel för första gången i mitt liv, inte en dag för sent?! Men har hittat min nya hobby. Peter jag lämnar dig intge i första taget coh tack till Linda och patrik som åkte med oxå. Läskigt värre, gick ju inte lagligt om man säger så! ;)
Dock fick ja ingen bild på mig själv i dessa sexiga motorcykelställ men kan ju bara säga att jag var uppstoppad och måste fångas på bild! :D

Nära döden upplevelse!

2011-05-11 / 00:18:25 / Allmänt / 0 Kommentarer
HAHA ja och Amanda bakom ratten är ingen bra kombination men vi lever! Hamnade i diket och nästan prickade en järnstolpe och 2 harrar.... Min il låter inte vackert.. tack peter för att du gav oss tävlinsinstikterna :D

Måndag idag..

2011-05-09 / 17:09:32 / Allmänt / 0 Kommentarer
kl ringde vid ca halv 4 på morgonen och mitt pojke åkte iväg till sitt jobb, så nu får ja först se honom på Torsadgskväll. Å ja som inte kunde somna om gick upp vid 6 och satte mig och plugga! DUKTIGT AV MIG. Sen vid halv 12 blev de gräsklippning coh mat. Och nyss kom ja in ifrån en cykelfärd, dock inte den roligaste jag har gjort!

Har även beställt biljetter till kalmar, Elin tar studenten nu den 18:e och de måste jag ju bata se! Härligt.


 Helgen bestogd utav konfermation i hassle, där ja även träffades på Jonna! Efter konfan blev de dejt som betod utav Bio, Thor. Är ett måste att se. Och på Söndagen blev de barnkalas och grillning!
Kort stubin...

2011-05-05 / 10:17:51 / Allmänt / 0 Kommentarer
känner verkligen att jag har de.. Känns ju mindre bra detta! Blir irreterad för lilla minsta, och känslorna kan ja inte styra över.... Jippi 

Helgen känns fullspeckad. Imorgon fredag ska min syster och hennes sambo med barn komma och hälsa på mig och per för första gången. De är ju på tiden. Lördag blir de iväg till Linda och Patrik, Patrik ska fixa min slutstegskabel som hunden bet sönder, jippi. Sen efetr de blir de promenad med Amanda, ska faktikskt bli roligt, har inte varken sett eller pratat med henne på evigheter. Sen söndag blir de Kalas hon Patrik och Fanny, barnkalas coh vuxenkalas! Ska bli super.

Btw idag kommer pojken hem, första gången på länge som ja faktikst inte lääängtra ihjäl mig...

Geléhallon!

2011-05-03 / 18:44:42 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter och kollar på film med min Matilda! Mysigt värre, blir att mysa med henne inatt :) Vi har faktikst gymmat idag och varit lite duktigt, dock blev de kladdkaka när vi kom hem!

Har saknat min flicka massor! ♥

RSS 2.0