Kroppen som talar?

2011-07-31 / 18:24:26 / Allmänt / 2 Kommentarer
Guud vad jag är trött i kroppen efter allt bärande och stonkande på kartonger och gud vet vad. Men ja hade fruktansvärt roligt och trevligt. Vi har alltså hjälpt Roger och Mia att flytta! :D Känns som om ja börjar bli gammal i kroppen.. :( Men nu ska vi inte vara dystra :P Min kära sambo har äntligrn bytt fjädrar till min bil idag jipppi :) Plus att jag faktikst hjälpte till...! Nu sitter vi i köket med var sin dator, Per sitter och spelar något traktor spel. :) Å nu ska ja ta och palla mig in i ducsen..! Kansake kan försöka och lägga upp en bild på mitt nya ja :D Någon som vill se?

Dåligt av mig som vanligt :p

2011-07-29 / 22:56:23 / Allmänt / 0 Kommentarer
Oj, dåligt utav mig! Får ta och bättra mig när de gäller bloggandet! Men livet är som vanligt, katastrof! Men nu har ja varit duktig och varit i kontakt med läkarn så nu får ja hoppas på bättre tider! :) Har även gjort ett inpulsköp som kosta mig pengar, å problemet med de ät att alla är nöjda utom ja! Borde ju berätta vad ja har gjort också, jo jag fick för mig att sätta i löshår :o som man smölter fast i ditt egna hår! :O Hur dum får ja vara? Men frissan och alla andra tycker de blev bra så ja får väl oxå vara nöjd. Ska ju bara sitta i 3-5 månader :) Ne nu tänker ja inta sängen för i helgen är jag LEDIG!

SMÖGEN!

2011-07-20 / 22:35:32 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter just nu i kungshamn och njuter av livet. Mathias sitter och spelar gitarr och sjunger. Drickan tar inte slut och jag verkligen trivs, dock blir nog inte morgondagen toppen! Men nu blir de snartinfärd till smögen och runt på krogarna, vill verkligen inte tillbaka till miitt "hemma liv".... Ne nu ska ja ta och pussa på min pojke ;)

Semester :D

2011-07-17 / 21:41:13 / Allmänt / 0 Kommentarer
Så nu kommer min efterlääängtade semester, blev inte Gotland med de blir smögen ist! ;) Ska bli superroligt och skönt. Behöver komma bort och skämma bort mig själv! :)

Fy, ville inte att dagen skulle komma!

2011-07-16 / 09:23:59 / Allmänt / 1 Kommentarer
Min söta bebis Gustav har åkt. Å jag grät som en tok innan ja skulle sova! Så felix fick sova hos mig i sängen! Vill ha tillbaka min gustav!

Jag för kännar att vara lycklig!

2011-07-13 / 22:18:29 / Allmänt / 1 Kommentarer

Känner att jag verken klarar av eller att leva mitt liv som de är, just nu är verkligen allt uppochner och jag trivs inte alls. Allt är komplicerat. ALLT UTOM MINA VÄNNER! Men helt klart resten och jag orkar inte mer. Fram tills nu så ångrar ja verkligen allt jag har gjort dem senaste 5 månaderna. JGA ÅNGRAR DE! Men kan ja inte bara gå tillbaka, vart ska ja ta vägen?

 

Vill bara att de drömmar som jag har ska vara sanna och att jag inte ska vakna upp igen utan att ja ska få fortsätta  leva den drömmen som jag har. I den drömmen som jag trivs och så som jag vill ha mitt liv.

Jag vill känna mig lycklig igen, som förr. När jag inte vill sova för ja trivdes så, men nu vill ja inte vakna och mina tårar rinner inte mer, trodde inte att dom kunde ta slut, men de kan dom. Nu känner man sig bara tom!

!

  
JAG FÖRTJÄNAR OCKSÅ ATT VARA LYCKLIG!

Känner på mig att detta inte kommer att hålla...

2011-07-11 / 21:38:13 / Allmänt / 1 Kommentarer
Du/ ni kommer svika mgig igen. Bara att gör du de nu, då finns ja inte hos dig längre. Du kan ta och slänga dig i H*LV*TET! Blanda inte in mig i något och jag vill faktiskt aldrig veta av dig. Du har gjort mitt liv till ett helvete 3 ggr plus lite till......!

Shopping i stora mänger!

2011-07-03 / 21:14:30 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev en härlig dag idag. Blev en tur till Jönköping tillsammans med Per och Sara! :D Blev ikea och handlade lite fix till huset. Så nu kan de strykas lite från listan :D Sen blev de in på A6 där blev de farligt med kjolar och några korta tröjor plus lite till! :D

Men nu blir de mys med Pojken min! Han skulle ju ha semester men ist följer han med sin pappa tills itt jobb och ligger ute i 2 veckor till, suck säger ja bara! ;) När ska han vara hemma hos mig, dock jobbar ju jag oxå... :(

Ne nu blir de sängen och skilda världar :D
RSS 2.0