Julkappar

2011-12-25 / 10:54:28 / Allmänt / 1 Kommentarer
Mina julklappar!
Alla NCIS säsonger i en box.
Morgonrock
Murtel
Ljuslyckta med ljus.
Tomte
Sockar, vantar, halsduk
Träd med lampor
Fotbad
Pengar
Fat
nivvässare
Grytunderlägg

Säkert missat något..

och så ska ja öppna mer idag hos farfar och sen hos min andra de av familjen!

God jul :D

2011-12-24 / 12:33:55 / Allmänt / 0 Kommentarer
God Jul på er alla! Ska tillbringa dagen på jobbet. Hoppas alla får en bra jul :D

22/12 -11

2011-12-22 / 20:14:57 / Allmänt / 0 Kommentarer

Känner att ja borde lita på min Mamma! Så nu gör ja de! Jag är expert på att Ja måste börja må bra igen, för mitt eget bästa! Att inte äta något och inte sova är inte nyttigt, kroppen orkar inte. Att gråta mig själv till sömn, inte ens orkar göra någo. min kropp har sagt ifrån. Jag har bara lust att ställa mig och vråla rakt ut. Mina känslor och humörsvägningar ska ja få ett stop på. Så ja jobbar enbart tills lördag kväll sen är ja ledig.! Faan vad skönt de ska bli, gör ju inget annat än att jobbar och pluggar, hinner ju inte ens ta hand om mig själv eller något annat plus att det går ut över mina nära och kära. Jag är helt enkelt inte mig själv längre och det märks, jag gör dumma val, val som jag ångrar mig till tusen..!

Plus att nu vet sambon om detta oxå, ska bara hoppas att han tar de seriöst.. Nu ska ja bara vara ärlig och våga berätta hur ja verkligen känner och mår,d ekan bli en kamp.
Mamma och pappa jag älskar er!

Ne nu ska ja inte sitta här i evighter och tycka synd om mig själv! 2 dagar kvar till jul, 1 dag kvar till Amanda fyller 20år. 2dagar kvar tills ja är ledig, 3dagar kvar tills ja ska dränka ner  mig i alkohol!

Ny ägare!

2011-12-14 / 23:10:25 / Allmänt / 0 Kommentarer

Köpte en ny bil idag så mår toppen! Måste snart sova så ja orkar upp och jobba i morgon plus jobb hela helgen! Min älskade Malin kom hem idag oxå! Så i morogn blir de att åka till bästa malin, guuuud vad ja har saknat henne!!!

Bilköp!

2011-12-13 / 23:08:16 / Allmänt / 0 Kommentarer

Jaha, imorogn blir de förhoppningsvis att köpa en bil :D HoppasHoppas!

Brinner iväg...!

2011-12-12 / 22:49:50 / Allmänt / 0 Kommentarer
Åå Bästa Elin fixar mig en bloggdesign en helt egen :D Ska bli sjukt kul!

Förövrigt kommer ja precis från jobbet och är sjukt trött. hade en fältstudiedag idag, gick med en biståndhandläggare,, veckna blir de även sjukgymnasten, arbetsterapeften. Sen ha rja bara labbet och MAS:en kvar suoperskönt, dock ha rja inte sovit ut på evigehetr, går typ upp 5 varje dag...!Ska köra mamma till kss i morgon, hoppas allt kommer att gå bra!

Förövrigt mår ja skit! Som vanligt, men de löser sig, de gör de alltid!

Hämsk person..!

2011-12-10 / 21:49:33 / Allmänt / 0 Kommentarer
Faan ja har gjort de igen! Men nu har ja lovat mig själv att det är sista gången, de får inte hända igen! HUr mycket ja än vill så nej! de kommer aldrig att sluta bra! Har mått skit hela veckan, knappt ätit, sovit eller något! Har jobbat mig igenom mina gryma handlingar!!!

Men ja LOVAR de kommer inte hända igen... Jag vill verkligen inte de! Smärtan är outhärdlig....!
Nu blir de sova ska tydligen upp till ulllared vilket ja hade glömt..!

Lever mitt liv som ja vill, inte du!

2011-12-08 / 11:17:35 / Allmänt / 0 Kommentarer
dumt av mig egen, hur ska ja kunna glömma? Hur ska ja kunna glömma hur bra de var? Hur glad jag blev och hur lycklig ja var just då? Livet är inte rättvist och ja måste glömma, ja ska glömma! Men ja tänker leva mitt liv som ja vill, spelar ingen roll hur de slutar eller vart de tar vägem, är grymt trött att må skit!

Dumt av mig..!

2011-12-06 / 22:31:03 / Allmänt / 0 Kommentarer

Har gjort något riktigt dumt och då menar jag dumt. Hoppas allt kommer att lösa sig..! För de vill jag verkligen!

Jobba :D

2011-12-04 / 14:22:26 / Allmänt / 0 Kommentarer

Klockan tickar otroligt sagta när man vill att den ska rulla på lite fortare! Snart bär de ev till jobbat, ska bli härligt. Slippa allt och bara får vara mig själv och slippa allt :D

erbjuder hjälp, men hjälpen behövs tydligen inte, de finns ju någon bättre!

2011-12-04 / 12:09:52 / Allmänt / 1 Kommentarer
Så arg jag blir, känner att ja bara är osynlig!  Känner att min ork, lust och hela köret är borta! Känns som om man är singel fast man inte är det, som om ja hela tiden är själv..! ja hinner aldrig göra något, antingen något av jobben som man ska till, skolan eller ett hus som man städar hela tiden och de ser lika förjävligt ut hela jävla tiden, och att alltid få göra saker själv. Å känner att ja aldrig får ta det lungt och umgås med mina vänner! Men nu är ja så trött på detta. Ska enbart göra de som ja själv vill och inget annat!

Ibland ser livet ljus ut, men ens glada leende kan försvinna lika fort igen, och nu har mitt gjort de!
RSS 2.0