Förvovit oss!

2011-08-30 / 10:27:33 / Allmänt / 1 Kommentarer
Sitter i skolan och pluggar lite, fick köra amanda in till skolan och båda försov dig. :o Fast Jens ringde och väckte amanda vid halv 6 somnade hon om, sen ringde hennes kl halv7 och min kvart i 7. Men vaknar ist kavart över 8 av att jag hostar som en gris, lägger mig ner igen och det första ja tänker "Faaaan klockan är över 8 vi börja för 15 min sen" HAAH skricker på amanda att klockan är för mkt och skolan har redan börjat. HAHA amdanda hoppas upp ur sägen som en, ja vet inte vad. Men vi komme lagom till lektion 2! HAHA och nu sitter jag har längst ner i korridoren och pluggar för mig själv..! :)

Tror att ja har blivit en pluggis!

2011-08-29 / 13:06:08 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hejsan på er! Sitter i soffan med mina bebisar och pluggar, och gott folk lyssan på detta. Jag tycker att det är roligt. Började igår kväll och nu har ja bara 2 uppgifter kvar sen är ja klar! Men nu blir de att göra mig lite fin för att åka till mamma och sen blir de att jobba. Plus att amanda ska sova hos mig inatt. Mkt roligt. Ska även plocka ut mitt löshår. HAHA har tröttnat på den nu så nu ska de ur. Hoppas att mina skolböcker har kommit i idag, annars får ja lite småpanik! Saknar min pojke <3

Hungrig :D

2011-08-27 / 14:54:57 / Allmänt / 0 Kommentarer
Känns otroligt bra och vara "hemma" på timmar eller ja är hemma hos Linda och Ptarik och väntar på MAAAT :D Grillat kött med potais :D Riktigt gott. Peter, Amanda och jag har börja tävla, den som går ner 5 kg först :D Ska bli intressant :D SÅ nu går man på shakar. Dock gillar inte sambon detta kan inte förstå varför?

ÄNTLIGEN, så som jag har längtat :D

2011-08-27 / 14:51:18 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jippi nu har ja skaffta en ny pojkvän :$ En nya HTC ingredeble S (stavning) :D Känner mig mordern nu HAHA! Å ja ha precis lärt mig göra smilegubbar :D Intelegent ja är :D Plus att ja har fixat mitt brebnad så nu funkar de med, duktig som ja är! Dock kan ja fortfarande inte lägga upp bilder på bloggen :( Blir lite smått galen på detta!

Konstig känsla?

2011-08-25 / 09:59:11 / Allmänt / 0 Kommentarer
Så fort jag hör ditt namn eller ser de på facebook blir jag helt konstig. Känner tryck över bröstet och illamående. När ska de ge sig. Jag vet ju att ja kommer få stå ut med dig....!

Mys!

2011-08-17 / 22:51:36 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ligger i min säng tillsammans med mina 2 bebisar! Och tro mig de är jätte mysigt, dock så vill katterna ligga med rumpan vid mitt ansikte rakt under hakan! Mysigt, väldigt mysigt! Blir fortfarande galen över att ja inte kan lägga upp bilder! :o Riktigt hgalen :(

Inte illa spikat för att komma ifrån mig :D

2011-08-16 / 20:30:09 / Allmänt / 0 Kommentarer
Imorgon är de exakt 1 vecka jag såg en utav mina bästa vänner nästan miste livet i en motorcykelolycka, ja fick åka ambulans i framsätet, fick vara med i 3 olika tidningar + aftonbladet(halva kroppen iaf + hjälmen) & svt, inte illla spikat, var på Mora sjukhus och åkte motorcykel alldeles för fort.(så nu vill ja oxå ha mototcykelkort :D :D:D Gav bort kondomer i skrikande färger till Ellen. Så i morogn ska varken jag, Amanda, urban eller peter åka motorcykel, inte för att urbans cykle är hel dock med :( blir att alla 4 jobbar ist! Måste ju få skryta lite om de, fast får nog skit för de sen ;) HAHA några av er fattar vad ja menar :P Och på fredag fyller Peter 27 år.;) Börjar bli riktigt gammal snart!! :) Sen blir de jobb resten av veckan :D Sen börjar skolan igen och nu läser ja ju inte distans mer :( Kalebalik :o Ne nu vänat resten av mitt städande! Hade kanon med er nu!

Frissan!

2011-08-09 / 08:39:34 / Allmänt / 1 Kommentarer
Så nu är vi allt uppe, både ja och Amanda. Så snart bär de av till M-stad. Shoppa lite coh spändera pengar...! :D Alltid lika roligt ;) Imorgon är ja oxå ledig sååå skönt. Så då blir de en dagstur på motercykeln :D Delsbo ska vi till så de blir ca 100 mil på cykeln! Jipppi. Sen jobbar ja kortdag på torsdag sen kommer min pojke hem. De ska bli intressant :D Nu ni ska ja göra mig iordning, dock kan ja fortfarande inte lägga upp bilder :o Blir galen...!! Hoppas ni får en bra dag, för de ska jag ha! :)

Skadegläje :)

2011-08-08 / 22:05:07 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ååå just nu känner jag mig så glad, fast de kanske ja igentligen inte borde! Men kan inte låta bil. Hoppas att du fattar vad du har ställt till med i mitt liv coh hoppas att du får kämpa massor som jag har fått gjort för att gå vidare eller iaf försöka att gå vidare! Hoppas att han lämnar dig för gott!!!! Du förtjänar ingen! :) ne nu ska ja och amanda krypa ner i soffan :D Natti natti på er gott folk.

:/

2011-08-04 / 22:17:26 / Allmänt / 1 Kommentarer
Blir galen eller nej jag är redan galen! Blir så jävla arg ledsen och besviken. Hur jävla svåret är de att lyfta luren eller skicka iväg ett sms! "å gud vad ja saknar dig, längtar tillls ja kommer hem"! De var dagens roliga!! Är arg och irreterad så åker till min underbara martin!

MiniGolf!

2011-08-03 / 20:34:46 / Allmänt / 0 Kommentarer
Så nu är jag tillbaka :D Blev minigolf med Malin och hennes syster Linda och hennes barn :D Kan ju säga att ja kom inte sist och inte heller först :D ¨ Sen blev de av till stranden och bada och gott folk lyssna nu på detta. Jag Louise doppade mig. Mitt första dopp iår och tro mig de var kallt..! ;) Efter badet åka ja till min moster och hälsade på min kusin Pernilla :D Nu blir de sängen upp kl 6 för att åka till jobbet :( Miss my boyfriend :love:

Blir tokig på rikitgt!

2011-08-03 / 09:17:04 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ååå kan förtfarande inte lägga upp bilder :O Men nu ska vi inte vara deppiga för de, ja ska nämlligen iväg till Min bästa Malin idag. Vi ska leka idag. Roligt Roligt! Å btw någon som vill låna katterna? Dom är värre än riktigta bebisar på nätterna :( INte roligt alls. Jag som verkligen behöver få sova!!

Vrf ska allt krångla?

2011-08-02 / 22:57:39 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blir tokig, kan inte lägga upp bilder..!! :@
RSS 2.0