känd!

2010-01-27 / 10:30:06 / Allmänt / 0 Kommentarer
Något roligt?
HAHA skulle ringa till örebro där jag ska göra min operation den 12:e, man får ju ite har i percing men jag vägrar att tu ut den så jag ringd och fråga.
Hej och välkommen till dicapokliniken
-Hej det är Louise Andersson från hova!
Hej, vad kan jag hjälpa dig meg?
-Jo jag tänkte fråga ifall jag är tvyngen att ta ut min percing i naveln!?
Vart km du ifrån s du?
-Hova!
Jaa, men de är ju du?!
-ÖÖ?
Jag jag ingde till dig när du låg på sjulhuset, är du bättre?
HAHAH snacka o att vara KÄND på sjukhust i landet ;)

Och självklart fick jag ha i percingen agustina (kirurgen) skulle plocka ut den ifall de lev komplicationer!

//Louise

Sängen?

2010-01-22 / 21:46:51 / Allmänt / 1 Kommentarer
Nu blir de sängen för min del och fortsätta med nästa skolupg läsa herakles sen blir de att krypa ner i min undebrara säng:)
Nattinatti

Natur&Friluftsliv

2010-01-22 / 21:34:22 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har jag kämpat med mitt arbete i natur och friluftsliv osm några i klassen fick för att vi inte var med och vandra i kinnekulle, men kan helt ärligt säga att jag tyckte det var den roligste uppstattsen som jag någonsin har skrivit. jag blev så nöjd med den! Kan någon gissa vad jag skrev om? Jo om varför just naturen är viktig för våran hälsa! Det gick jätte bra!
Så nu blir det att maila iväg arbetet till David Bobeck

//Louise

Iblande är jag bra!

2010-01-22 / 17:20:00 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu har ja lyckats att skaffa Microsoft office Word vissa kanske tycker att de är inte så svårt men de var de för någon som  inte är kung på data! Men nu har jag de i hela 2 måader, hittade en prov version på deras hemsida vilket var bra!
Så nu har jag ingen ursäkt för att jag inte ska kunna skriva natur och friluftsliv :)

:(

2010-01-22 / 09:49:09 / Allmänt / 0 Kommentarer
Skolan suger massor!

Projektarbete

2010-01-21 / 15:43:05 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sov hos Pojken idag jätte mysigt dock var jag nog väldigt svår att få upp ur sängen men jag kom till skolan eller rättaresagt till Madde, blev projektarbete idag.
Madde och jag har om kvinnomisshandel vilket är väldigt intressant! Ringt som en dåre till Polisen och massor idag, nästa gång är de din tur Madde!

Nu sitter jag och ska kolla vad mor och far gör, dom prratr om att dom har fått en extra räkning om vuxenfilmer? :O jag som är nyfiken måste ju kolla upp detta!

//Louise

Nattinatti

2010-01-18 / 22:00:10 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter fortfarande i Maddes säng men nu om en liten stund blir det att borsta tänderna och krypa ner i Maddes enormt underbara säng fast den klår inte älsklings säng!!!  aja hoppas Madde är klar snart på toa hon har varit där ett bra tag nu!
Imorgon är de skola och sen blir det att försöka åka med 12 tåget hem tur att vi har en underbar svenska lärare, neh vad jag babblar sovgott!
Nattinatti
// Louise med co

????????

2010-01-18 / 20:11:39 / Allmänt / 1 Kommentarer
Känns som om jag alltid är hos Madde men jag gillart de är en av dessa få personer som betyder allt för mig! Just nu sitter jag i sängen med Sara och Madde sitter i soffan och vi kollar i på familjen annorlunda! har aldrig kollat på de förut så jag gör premiär på detta program!
Madde funderar på att göra makaroner också, men jag blir lite förvånad tror inte att hon kan laga mat men detta kommer ja ju att få se på!
Mitt liv är förövrigt lite deprimerad eller vad man ska säga. Mitt liv är inte vant med alla dessa händelser som händer runt om mig, men du ska veta att ja ALLTID finns för dig, vad som än händer och ja kommer alltid att stötta dig, du är mitt allt, jag kommer att kämpa för dig tills alls detta är över!
// Louise

Gör din egen skrubb/peeling

2010-01-18 / 19:57:28 / Skönhetstips / 0 Kommentarer
Tips från mig, nu kommer något som verkar bra, har dock inte provat själv men de ska jag göra när jag kommer hem!

Saltskrubb med olja:
Salt är uttorkade för huden , men samtidigt ett bra och effektivt slipmedel. Genom att blanda saltet med en vegetabilisk olja blir skrubben mindre irriterande för huden och den återfettas!
Gör så här:
Blanda 1 dl salt med 30 ml olivolja eller rapsolja!

Sockersöt skrubb:
Den här sockerskrubben är ett milt och skonsamt alternativ till saltskrubben. En sockerskrubb är mindre slipande och uttorkande än saltskrubb.
Gör så här:
blanda ½dl socker med med 1 msk olivolja och 1 msk mjölk.

soooolning

2010-01-17 / 16:43:46 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hos Madde, solat idag igen känner att färgen börjar komma. Hittade lite bra saker för kroppen som jag tänkte ge er snart!
Kollade även på balklänningar med Madde och Vanja igår i Kristinehamn/Degerfors jag är kär i en klänning för hela 5900 kr bilden kommer. Blev även kär i en klänning för 2 500 kr bild kommer på den också, ska bara få bilderna av Madde.
Nu blir det att kolla på 17 agin med alla människor!
// Louise

Allt är uppochner!

2010-01-15 / 20:20:38 / Allmänt / 0 Kommentarer
Imorgon blir det att åka på en bilkryssning med Madde och vanja (mor till madde) vi ska till Kristinehamn och kolla in balklänningar inför våran stora dag in i vuxenlivet, ursch de börjar att närma sig till hela kittet, studenten och balen!

Att förklara för Madde vart hassletappen låg var som att förklara för mormor allt detta på kinesiska, det blev en hel del skratt men jag gillart, vad hade jag gjort utan den flickan igentligen, vem hade jag öppnat mig för och pratat om allt?
Mitt liv är superjobbigt nu men Madde finns där, hon är den som gör att man vill till skolan för att det ska bli roligt, hon är den som alltid lyssnar och håller de hon lovar, hon är toppen mitt allt, en bättre/underbarare vän får man leta efter! Bara så du vet gumman (om du läser detta)

Blir att sova med min ANKA (Madde)hela helgen och på Måndag blir det att "leka med döden" med klassen, sen blir det bad för våran del. kulkul!

Jag är inte en data kung

2010-01-15 / 18:03:49 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter och försöker ladda ner word 09 till bärbara, önska mig lycka till!


Ibland känns allt uppåner!

Inte långt kvar nu!

2010-01-15 / 09:51:25 / Allmänt / 0 Kommentarer
10 min kvar sen kommer mina puddingar :)

Skolan suger?!

2010-01-15 / 09:46:06 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter i skolan med ett super hååål på 3 timmar, villket är super! NOT!
Började med att jag kom försent till skolan, men men de var ju religionen så shit the same! pratarde med läran om naturen som jag ska läsa upp och en till i min klass, blir nog bra för jag ska ha G i natur när jag går ur om 139 dagar! (får inte glömma svaren till Lisa på måndag, lycka till)
 
Idag blir det hemfärd för min del, sova hemma i min egna säng kommer dock kännas tom.
Imorgon förhoppningsvis blir det att kolla in balklänningar med Madde och hennes mor och far :)


TICK,TACK klockan borde bli prick 10, då blir de frukost med Madde!

See you

// Louise Andersson

Folk?

2010-01-13 / 11:18:38 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ibland förstår ja inte hur människor tänker, vadå attvi vänner sviker dig? Du pratar ju knappt med oss?

Gooodi

2010-01-13 / 11:16:57 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hejsan hoppsan.
Nu sitter jag i skolan och har gjort de ett tag. har haft nästan 3 timmars hål idag.
Så undertiden så har jag vikit en papperhatt som jag sak ha till
skapande verksamhet imorgon, en samurajhat.

Nu sitter jag och väntar på att klockan sk TIKCKA så ja får
sluta men de är ett tag dit slutar inte först vig 16:30 idag och de suger!

//LouiseAndersson

Första dagen i skolan

2010-01-11 / 16:48:40 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu var första dagen i skolan avklarad, skönr! Slutar 10:55 på Måndagar vilket är supeskönt. Fick träffa Min underbara Madde har tänka att jag ska läsa MATTE B med henne, vet ju dock inte hur hon har tänkt sig!!!! SUCK, mend e är alltid kuligt med nya utmaningar! Precis när jag kommer in i klassrummet ser jag att Madde har samma tröja som jag på sig OjOjOj, PANIK!

Jag har vikigt en duva av papper idag tur att jag hade madde och julia brevid mig, dock var ja inte sämst i klassen :)

Schemat ser okej ut dock enormt stora HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL. Förövrigt har jag ett nytt favvo ord, skojjar du eller? Louise ge upp?!

Hur har eran dag varit, först skoldagen och allt?

// Louise

roliga dagar

2010-01-10 / 18:15:46 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu är jag hemma eftr att ha varit hos Madde i 2 dagar sen ullared och sen dagen efter sova hos Pojken! Blev en heldel inhandlanden på ullared fast inte så mkt igentligen:) Köpte 2 tröjor och skor, och lite smått och gott.

Förut idag när jag var hos Per  åkte vi fyrhjuling med släde på baksidan tillsammans med hans 2 syskon och en kompis till dom, riktigt roligt faktist. Dock fick jag sitta i bak av släden och det var inte min grej så jag hoppde upp på fyrhjulingen tillsammans med Per :)
Riktigt roligt!

Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska fixa naglarna och på med en ansiktsmask.


:)

Nera? Oja!

2010-01-06 / 10:36:35 / Allmänt / 0 Kommentarer
Godmorgon :)

Idag blir det att begä sig till skövde med Amanda för att imorogn åka till Ullared med Sara, Julia, Pontus, Madde, Mattias, Amanda, jag och ev någon Ann? Roligt Roligt! Så ska Möta Amanda vid 12 hos duell i korssningen!

Kan ju erkänna att det inte var min dag igår, när jag var med Madde, Sara och Mattias ha var det helt okej men ända inte, men sen när jag kommer hem och ska städa och kolla på film brast allt bara ihop. ibland är livet inte som man vill, jag vill vara den galda flcikan som jag alltid har varit. Men tydligen så vill inte mitt liv att det ska vara så. Allt man hoppades på var att när jag vaknade skulle det kännas bra, men tror ni att det gjorde de!? svar NEJ!  Känns som om världen kommer att braka ihop eller snarare livet! 

Att människor märker bara via sms att allt inte står rätt till de är ganska underligt, men jag gillart. Dina sms är helt otrliga och så gulliga, blir alltid gald av dom <3

Balkläningarna

2010-01-06 / 10:26:52 / Allmänt / 0 Kommentarer


Här kommer bilderna som jag lovade. Vi var inne i skövde mitt i mot bion och privade klänningar, kommer dock inte ihåg vad den heter någon annan? kestinboden tror ja, kan de stämma?


Min blåa kläning en av mina favvo!!
Den röda, Absolut min favvo!! dock hade jag enormt så bröst i den!Bilden på denna blev lite dålig, men för alla som var med så var detta deras fovvo på mig, jag själv tyckte nog inte samma! Störde mig så enormt mkt på ett av hörnen på höfterna!
Vad tycks?


Oj, hur länge?

2010-01-05 / 19:46:59 / Allmänt / 0 Kommentarer

Nu är jag tillbak igen, men undra hur längde de dröjer till att man sak uppdatera och verkligen lägger ner sin själ i bloggen? kan ju dock inte lova något, men kan alltid försöka!

Gårdagen spenderades med Madde och Sara och även Pontuz.) Blev att kolla på lite balklänningar inför balen med Madde, Bilder kommer (förhoppningsvis) HAHA

//LouiseAndesson

RSS 2.0