Skolbänken!

2010-12-31 / 13:37:49 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev utkastad från pers rum, för han skulle städa och jag var tydligen ett sexuellt hinder? :o hallå eller?!

Så nu sitter jag och gör läxor i pers familjs TV: rum på övervåningen! FANNY!

Morogn

2010-12-31 / 08:54:21 / Allmänt / 0 Kommentarer
Godmorgon ;D

Nu blir de att mysa med pojken och kolla på desperate house wife, Tur att jag har lärt honom något bra i livet, att börja kolla på den bästa seriennemligen ! Grattis till mig :D

Kom igen nu Louise!

2010-12-30 / 20:14:39 / Allmänt / 0 Kommentarer
nu blir de att försöka att vara lite "seriös" med läxorna. Eller ja ska försöka men pojken sitter ju här brevid mig :D
Så kan inte lova att de blir så mkt läxor gjort ;)

Leker!

2010-12-30 / 19:45:27 / Kärlek / 0 Kommentarer
Å så slutar vi med en puss :D

FARMTIDA LIV!

2010-12-28 / 20:30:25 / Allmänt / 1 Kommentarer

Glömde ju att berätta att ja ska tydligen bli sambo i mitt liv. Elin nu blir du glad, egtt steg närmare av allt som saknar ;)

JobbJobb

2010-12-28 / 20:25:46 / Allmänt / 0 Kommentarer

Blir att jobba hela veckan och får inte träffa min pojke först på Torsdag. DESPERAT eller vad?

Men har kort syster till ikea snäll som jag är och i morgon innan jobbet blir de att åka till stan på *möte* och sen träffa Malin :D

Måste ju visa mitt först kort som är taget med min Dator :D
Dock ser man ju bedorand ut :$


Jobb

2010-12-27 / 09:11:11 / Allmänt / 0 Kommentarer

Blir jobba idag, Guuuud vad sköönt. Saknar mina tantere och gubbar :D
Så nu blir de fixa till en räkmacka innan jag kliver ner till jobbet :p

Trött!

2010-12-26 / 11:41:51 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev att hämta min syster inatt i stan tillsammans med henens vänner. Så vakna typ för några minuter sen. Så snart ska ja åka till skövde coh se ifall jag kanske hittar en kamera! Måste ju ha en. Förövrigt saknar ja min pojke <3

Ensamhet

2010-12-25 / 17:35:20 / Allmänt / 0 Kommentarer

Julmiddag hos farfar nu då, blev lite rikare. Sen var ja så snäll coh körde min syster till Marie frid och sen ska ja hämta dom inatt. Så nu blir de att vara för mig själv tillsammans med mina nya dator. Färga håret står nog faktiskt på min lista, men ja ska göra de själv och blir de inte bra får ja ringa frisdsan :P

Julklappslista

2010-12-24 / 19:57:02 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu ska vi se om ja kommer ihåg vad ja fick i julklapp...

- 20 ljus som flyter
- vanliga ljus + 1 stort doftljus
- 1 ny navel smycke
- Massor med handukar
- 2 st dukar (löpare)
- köksredskaper
- 4 st små söta burkar av glas
- 3 st Ljus lycktor röda
- Sängkläder
- Pengar
- En ny DATOR!
- Data väska
- extern hårddisk
- Klocka
Hmm, tror att de är tomt nu på saker som jag fick...

Men får ju öppna mer i morgon :D

God Jul!

2010-12-24 / 11:24:59 / Allmänt / 0 Kommentarer
God jul på er alla!

Oj, dålig uppdattering

2010-12-24 / 11:24:32 / Allmänt / 0 Kommentarer
Oj, vad dålig uppdattarering av mig men jag har spendera onsdag och Torsdag tillsammans med min pojke!! I torsdagskväll åkte vi på julficka hos min fatser med hennes man, sen åkte vi hem till mig coh sov. Åkte även in till skövde och hadalade doms sist julklapparna i tordags, å ja kan lova att jag är gald över att vi åkte buss!!

Nu blir de att göra sig lite julfin för min pojke åkte nyss, per du är helt underbar och jag älskar dig! Vad hade jag gjort utan dig? Å allt ja kan säga är tack, men du behövde inte ha gjort det för mig, men de var snällt. TACK!


JA ÄR SNÄLL!

2010-12-21 / 21:19:53 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ojojoj säger jag bara! Vi har verkligen massor med folk hemma hos oss! Å snäll som jag är lånar jag ut min dubbelsäng till mamma och pappa så dom inte behöver sova på madrasser i storarummet, så jag tar en incheck på soffan inatt! Snällt utav mig!

Och i morgon får ja träffa min pojke igen! Såg honom sista gången i måndags morsde vid 4 och saknar honom redan? HALLÅ? vaddå beroende! Men ja älskar honom, och han älskar tydligen mig, tur de :D

Nu blir de att skicka sms med min pojke hela kvällen tills han somnar eller om ja inte somnar först!


Jag älskar dig ♥


Ringar och godisbak!

2010-12-21 / 11:12:42 / Kärlek / 1 Kommentarer
Ett antal gånger har jag och min pojke nämt att vi vill förlåva oss senast var i söndagskväll.... Jag älskar ringar och har varit ute och kollat på några som ja gillar.
Dock är min pojke inte så mkt för ringar eller smycken i övrigt pga av hans dumma arbete! :)

Men jag vill ha dessa tycker dom är riktigt fina!
Å nej, vi har inte bestämt att vi ska göra de, utan vi har bara pratat om de! :D Men man får väl hoppas att de ska hända någon gång!Just nu är de julbak som gäller för mig och mina 2 systar och hennes sambo tillsammans med barnet! Rikigt roligt, jag gör marknadesgodis till mamma, marie gör knäcken, Gin och Johan göt ischokladen! Å pontus gör absolut inget, borskämd unge. ;)

Nyfikenhet!

2010-12-21 / 09:27:41 / Allmänt / 0 Kommentarer
Folk är nyfikna på vad ja skriver här i bloggen, fråga mig själv och inte alla andra!
Men just de andra inlägget borde du förstå vad ja menar! Jag gillar inte lögner eller när folk går bakom ryggen på mig! Och du var en av dom!

Svart på vitt....

2010-12-20 / 20:46:29 / Kärlek / 0 Kommentarer
Vi bråkar knappt aldig coh när vi väl bråkar bråkar vi om dom 2. jag är svartsjuk (har anledningar )men jag bryr mig om dig och jag älskar dig, vad mer begär du av mig?
Varför ska kärlek vara så svart?


Nu blir de att locka hela håret och sen faktikst sminka mig och ta ett kort som ja ska skicka iväg. Får ju inte glömma att ja har även plåstrar om mig och mun underbara kirurug har tagit i dom gammla ärren! :D

Svek och mer svek, ibalnd skulle man vara singel!

2010-12-20 / 12:03:12 / Kärlek / 0 Kommentarer
Grattis, du gjorde de igen, de ljög och du svek mig igen å de jobbigaste av allt är att du verkar inte bry dig. Att du ljuger för mig är de jobbigaste, För i helvete ja frågade bara lite snällt hur du skulle komma hem, du behöver inte ljuga för mig rätt upp i ansiktet. Ja frågade antagligen för att ja bryr mig om dig och för att ja faktikst älskar dig.  Du säge att du har fixat någon som kör dig hem. Du säge att du är trött och behöver sova, de går ja med på. Men när ja frågar dig saker så vill ja inte att du ska skicka de vidare till personen som ja frågade dig om. Du kom varken hem eller du sov hemma som du sa till mig. Du ljög igen. Du tillbringade natten tillsammans med ne anna och du säger att först sov på i hennes säng och sen att du gick och la dig i soffan. BACON på de. Jag har verkligen inget emot att du är med andra människor som är dina vänner och de gör speciellet inte att de är en tjej. Men du behöver faan inte ljuga, såg som de är.  "Louise, ja har ingen som kan köra mig hem från julbordet, så jag sover över hos en kompis"
Du säger att du ljuger för mig för att du inte vill göra mig mer olrolig och svartsjuk. Men de verjkar inte fatta att jag blir mer orlig när jag fattar att du ljuger för míg, halla ja är inte dum i huvudet, men de verkar du iaf att tro.  Grattis, du tror inte jag blir de mer när jag fattar att du ljuger. 
Jag förlåter och förlåter dig hela tiden, men nu den senaste tiden har jag börjar att tröttna. Du säger att du varken vill ha någon av dessa 2 personer och att du inte vill "byta ner dig"! Men ja fattar forftarande inte varför du behöver ljuga, för mig när du ska träffa dessa 2 människor. Jag blir inte arg när du är med dom, per de är dina vänner!

Jag har gett dig flera chanser och nu får du inga mer, för jag ger helt ärligt upp detta förhållande snart! Då får du ta och byta ner dig till henne eller henne!
Att du börjar visa dina känslor är väl alltid något, mend e hjälpr inte varje gång. Du säger att de aldrig mer ska hända! BACON på de med, du har fått mig till att inte lita på dig mer! De som sårar mig mest är att du viste hur mkt ja ville att du skulle komma till mig och hur jävla mkt ja hade saknat dig under veckan, men du ljuger för mig om allt.
Per, sluta nu ja orkar inte mer!

.?

2010-12-18 / 10:55:05 / Kärlek / 1 Kommentarer
:(  :(  :(

................................

2010-12-17 / 20:27:49 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tårar slutar aldrig att rinna nerför mina kinder, varför kan ja aldrig få som ja vill ibland.. Saknar dig så de gör ont. Orkar snart inter mer....

Ska aldrig mer hoppas...

2010-12-17 / 17:50:53 / Allmänt / 0 Kommentarer
Å dår försvan mitt hopp!
:mad: :mad:

Glaaad

2010-12-17 / 09:32:26 / Allmänt / 0 Kommentarer
Fick just reda på att mitt ♥ kommer till mig idag :D
SAknar dig till 100!

JobbigtJobbigt

2010-12-17 / 09:21:31 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jag tycker detta är jobbigt. Men de finns ju nyfikna människor här i världen och så får ja väl skylla mig själv ifall ja nu bloggar om allt.

Men men, kan ju meddela att jag har haft min jobbigsate natt i hela mitt liv, vaknat varje halvtime..... :(
Om ja inte får sängbesök inatt då blir ja galen på dig....!

Operationsdag idag!

2010-12-16 / 20:06:20 / Allmänt / 0 Kommentarer
ska aldrig mer gå upp kl 5 iaf inte för att bli opererad, Men har nog heller aldrig sovit så här mkt i mitt liv som idag! Nerdrogad och nu börjar knarknigen :D

Å vill ni veta det bästa med hela operationen! HAPPY! Jag slipper kryckorna som ja skulle ha från början i 6 veckor, ja fick inte så stora ärr coh de bästa av allt. De var inte så farligt som dom trodde, men de var förtfarande inte acceptabelt att gå runt så! Så mina älskade vänner, jag är tillbaka på fötterna igen om 2 veckor :D

Så Jonna börja tagga! ;)
Ne men ser ja knappt bockstäverna längre och ögonen går i kors! Men är stolt att ja ända har lyckats skriva ett inlägg!

Nu intar ja sängen igen!
NattiNatti :love:

Från förra operationen, har inte vågat och lindat upp allt och se hur de ser ut än ;) lite utav en fegis!

Nervös!

2010-12-15 / 20:09:54 / Allmänt / 0 Kommentarer
I morgon blir de operation för min del. IGEN! Hoppas på 7:E gången gillt :D På samma knä! :P
Men är iaf grymt nervös som bara den! Men men blir kryckor för mig i 6 hela veckor igen! ARMMUSKLER! <3

Nu blir de duschen och sen äta och sova, upp tidigt i morogon. KL 5? halllå elle? Jaja ja vaknar nog hoppas ja :D

ByBy!

♥♥♥♥♥♥♥♥

2010-12-13 / 15:54:14 / Kärlek / 0 Kommentarer
Älskling, de är klart ja vill ha dig.!
Fick ett underbart sms igår "Jag vill vara med dig coh jag tror nog att du vill vara med mig :) Älskar dig♥♥♥♥Du är underbar♥♥♥♥ Å de gjorde jag med precis :$ ♥♥


Min älskling! <3

Jag Älskar dig och de kommer jag alltid att göra! ♥

Storstädning!

2010-12-13 / 15:39:40 / Allmänt / 0 Kommentarer
nu jävlar i gropen. Städar ja för fullt. Torkat av väggarna, listorna, fönstren, bänken och min hyllor på väggen. DE BEHÖVDES!
S nu på torsdag när ja kommer hem efter operationen så kan ja ligga i min bubbelsäng och kolla så de glänser! :D

Natti Natti

2010-12-12 / 21:41:29 / Allmänt / 0 Kommentarer
kom precis hem ifrån familjen Domar. Satte in löshår på Viktoria å hon blev rikigt snygg. Så nu är ja 300 kr rikare :D HAHA vilken förmögenhet!

Men nu blir de att hoppa ner i sängen efter kvällsmaten :P Men allt skulle vara bättre ifall ja fick ha min pojke hos mig. Guuuuuuuud va jag saknar honom, enormt mkt, de går inte att beskriva!

Ullared!

2010-12-12 / 16:41:28 / Allmänt / 0 Kommentarer
Igår blev de ullared!
och inhandlinslistan blev inte så läng, men ja köpte iaf i klädväg....
3 leggins
3 tjocka strumpbyxor
2 mjukisbyxor
4 Linnen
2 T-shirt
1 Underklädessett
och massor med trosor!

Köpte även lite hygien artiklar.

Men mitt bästa köp var uggsen (äkta, plus att de var på rean  :P ) utanför ullared på den där skoaffären brevid väskorna!

Så är lite kär på nytt, Å en kompis hade också köpt.
Men hon betala dubbelt så mkt som ja! ;)

De gör ont!

2010-12-12 / 12:16:32 / Kärlek / 0 Kommentarer
de är inte snällt detta utav mig, men ja vet/känner att ja kommer förlora den person ja bryr mig om allra mest, till henne, känner de på mig! Eller så har ja gått och blivit svartsjuk av mig :(
Vill inte vill inte vill inte!

9/10

2010-12-12 / 12:09:56 / Fotoalbum / 0 Kommentarer
Bilder från pulka med Matilda i Torsdas!


Ja & Matilda :)


HAHA :)Buurr, kallt!


Sötnosen själv!
HAHA, kunde inte låta bli, var ju min pojke som skrev!
Helt underbar dag, slutade med övernattnig hos Matilda ;) Å vi får inte glöma att ja faktikst dansade Zumba!
Å underbara Matilda följde med och hämtade ♥ på jobbet i Husqvarna på fredagen! Underbart att köra vilse i Jönköping!

Ljusparty å lite annat blandat av dagen....

2010-12-08 / 21:37:49 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ne men hallå :D Kom precis hem ifrån Carina som hade ett litet ljusparty. Å ja kan stolt säga att ja köpte inget. Min såkallade studentekonomi tillåter inte att man köper ljus för flera hundra! Men ja vet va ja ska önska ig när ja fyller år! Så älskling :love: köp den till mig! ;P

Juste skrev även klart medicinsk uppdrag 3 idag, så är stolt över mig själv faktiskt. Så nu ska ja abars kriva in de i datorn och sen skicka iväg de.

Nu blir de sängen, å prata med min pojkvän som ja älskar mer än allt på hela jorden! Dock så kommer han inte alls hem i morogn, jobbnarkoman ;)
Å just de, Min älskade Matilda kommer till mig i morgon :D


Fy för bilden, hoppas på nya i morgon!

 

ONTONTONT!

2010-12-07 / 21:22:17 / Allmänt / 0 Kommentarer
Säger bara AJ! Kryper ner i sängen eller rättare sagt intar "fosterställningen"! :(
Älskling, kom hem för ja längtar efter dig. Dock blir de inte på Torsdag, utan får vänta tills Fredag! Min pojke älskar sitt jobb lite för mkt :|

Tisfag idag ju!

2010-12-07 / 12:15:50 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev att sova läääänge idag, eller rättaresagt ja gick faktiskt upp vid 9 åt frukost satte på Datorn fram med skolböckerna coh sen blev de att knalla sig vidare till sängen och sen sova en liiiten stund till! Men vid 11 blev de upp och hoppa. IN i duschen och sen nu sitter ja vid skolbänken och gör hemtenta :D

Åå Nu är de bara 2 dagar kvar till min Pojke kommer hem från sitt jobb, å på Lördag blir de ullared för oss :D

2010-12-06

2010-12-06 / 18:48:57 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev att åka till Mariestad idag och handla alla julklappar som var kvar, men nu är allt klart och nu tänker ja ite köpa några mer Julklappar :D Så får hoppas att alla blir glada över sina :D

Nu blir de att göra lite på hemtentan coh sen skcika in den, mindre roligt :(
Har redan börjar tröttna lite smått och ja har typ iaf 5 år kvar i skolan :/


Bakmys

2010-12-01 / 17:20:27 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blir att sova med Malin inatt, imorgon blir de bakmys med henne! Julgodis ska de bakas!
:D

Julhandlat

2010-12-01 / 17:19:32 / Allmänt / 0 Kommentarer
Handlat julklappar idag, så nu ät ja runt 700 kr fattigare! Å ja köpte bara 2 julklappar :o

Nu väntar min kebabrulle :D
RSS 2.0