Onsdag idag

2010-04-28 / 17:17:01 / Allmänt / 0 Kommentarer
kom precis innanför dörren och sätter mig här, jippi. Måste bli bättre på att lära mig att blogga nu när jag vet att de finns några som läser!

Dock har de inte varit min dag idag, de har faktiskt inte varit min vecka alls denna veckan! Humöret är verkligen inte på topp!
Men blir nog bättre med dagarna och när jag får täffa honom igen! För gud vad jag saknar dig! 

Ne men nu blir de att hoppa in i rummet och städa, duscha och sen övertala en viss person till att komma till mig :)

//LouiseAndersson <3

Planering i full gång

2010-04-26 / 13:11:41 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tjilevippen. Kom precis hem från en kort skoldag. Hade ju egentligen planerat på att leka idag men personen var ju tvungen att jobba! kommer ta evigheter innan man får träffa peronen i fråga!! MÄNNISKA!

Men har planerat veckan idag, på fredag blir de att ev grilla med Madde och några till i skara och på söndag fyller Matias 20år och då blir de också att grilla. me like! Just de glömde att jag måste även köpa kläder tills fredag, Madde är min räddare där!
Men jag börjar få lite små panik över att vi sak äka till idre nästa vecka med klassen, jag vill verkligen inte göra de!! Att bara lämna allt som ja inte vill lämna coh pka bort, tänk om något händer?! Men man ska ju vara positiv inför en resa men nu kan ja verkligen inte vara positiv! Vill inte Vill inte!!

Men nu blir de att krypa ner i min säng och skriva lite om samers kläder som vi ka redovisa på Torsdag coh på fredag har jag religionsprov! Jag måste även skriva klart Naturen som jag sak ha med mig till Idre nästa vecka!

Louise <3

Kristinehamn idag

2010-04-24 / 16:50:33 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hejsan! Tänkte tell you someting about my day. Jag var i ksritinehamn idag och kollade på min systers bebis. Den ungen har dom lyckats med, så otrligt sööööt. Var även och fixade men balklänning så tänkte lägga upp lite bilder på den.

Så här ser överlivet ut, dock är den lite stor och var inte helt färdigsydd!
Såhär ser den ut nertill framifrån, lägg märke till nålarna som sitter i ;)OCh detta är hela klänningen! dock sitter nålarna i fört, klänningen var inte helt färdig!
Och stör mig på veket imidjan som blev så när vi satte i nålarna, hoppas de försvinner sen!!!!


Sjuk!

2010-04-19 / 20:58:20 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hos Madde och är sjuk, skrivit på rapporten som en galning idag! Inte mkt kvar. Men nu blir de sägnen!

överraskad i bott?

2010-04-19 / 20:12:47 / Kärlek / 0 Kommentarer
Igår eftrer att jag skrev så står min syster i köket och hoppar och vrålar att "Louise" Per är här. Kan ju lov att ja trodde inte ett dugg  på henne. För jag hade pratat med honom en kvart innan. Men likförbannat när jag stod i halen så stod han där och kan lov att jag blev väldigt glad för Guud bad jag har saknat honom. Så vi åt lite glas och sen gick vi ut och gick en promenad :) fick reda på en hel del saker som jag ville ha reda på. Så nu kan man ta det lugnt på att vara orolig. sen blev det att få övernatta tillsammans med honom!
// Louise Andersson

Ibland blir jag galen!

2010-04-18 / 17:43:43 / Allmänt / 0 Kommentarer
Söndag idag och jag har varit ochy ätit tacos  hos min älskade faster och hennes man, namnamn kan jag bara säga!

Torsdagen var de 50 Dagar till studenten, och jävlar vad roligt jag hade de, dock lite pinsamt. Tror jag har funnit min blivande man, OR NOT! Kvällen spenderades med underbara människor hemma hos DJ :) Och sen blev de att dra sig till husraen, dock kom martin aldrig med och jag tappa bort mina vänner men hade någon otroligt snäll och jävligt söt kille ;)


Sen vid tolvslaget fyllde ida coh de märktes och hördes kan ja lova, eller hoppas de iaf! Sen blev de kebabhouse coh Lisa decka, finns bildbevis på detta ;)  Kan lova att ja mådde inegn vidare på Fredag morogn med tro mig eller ej, men jag gick till skolan. Kl halv 8 ringde klcokan och jag palla mig iväg!

JUST DE JAG BLEV MOSTER OCKSÅ!!! JAG ÄR MOSTER OCH JAG ÄR MOSTER!!!!!! Till en väldigt söt Pontus! :) för nu är jag moster igen :)
Ibland vet ja inte vad jag vill, jag vet bara vad jag känner och önskar att allt vore som förrut, men nu när jag känner såhär vet ja inte vadjag ska göra!  OCh har panik för att min hemlighet ska komma ut, men hoppas att 5 personer kan vara tyst ;)

Jag saknar dig och vill ha dig vid min sida? eller vill jag de?//LouiseAndersson

Hem och sova snart?

2010-04-10 / 23:16:27 / Allmänt / 0 Kommentarer
Jag är trött, vill hem till min säng och sova. Snälla matilda har gkort mig sällskap hela kvällen på msn ;) Hon ör ett under och nu kom dj in i allt oxå.
Hoppas på att rosa och fredde kommer hem snart så jag får åka hem och sova, ska ju till skövde i morgon kl 12 och prata om au pair i usa! Jag ida och jonna drar!
Puss hej

Lucas blöt? Oja!

2010-04-10 / 19:25:26 / Allmänt / 0 Kommentarer
Nu är vi tillbaka efter våran utflykt som handlade om att ge fåglarna bröd, så vi skulle gå ut på ett gärde och smula sönder bröt och på vissa ställen var de lerigt och vattenpolar och tror ni inte att Lucas står stilla i vattenpolen som är lika stor som en sjö och han fastnar och försöker komma bort men lyckas inte och sätter sig ner och börjar kolla på mig, HAHAHA han satte sig i vattenpölen!
Han satt där ett bra tag för jag inte ville gå i vattnet för jag hade inga gummistövlar på mig! han var lika blöt som en fisk!
Rena och torra kläder sitter han i nu med en skål med godis framför tv:n!

barnvakt :)

2010-04-10 / 18:37:23 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hejsan svejsan. Sitter ute i västra herjatorp och är barnvakt till mina gooooooda kusiner, 2 och 5 år. dagen har vi tillbringat med att jag och Lucas (2 år) har lagat mat kyckling, ris och sås. riktigt gott var de. Sen tog vi glas till efterrätt.
Sen blev de att gå ut och leka i lekstugan tillsammans med hunden nallen. Hunden är knäpp han lindade in sig i linan runt min ben, inget kul. Lerigt var de oxå. Men mina barn har haft roligt och de är ju de som är viktigast!
Nu sitter vi och kollar på Pingu medan deras föräldrar är på väg till Sköve på bio och att få äta kinamat. fusk! Men snart ska vi bege oss ut på cykel och mata fåglarna och sen blir de Gooooodis time och sen sängen.
Nej, nu ska vi kila iväg ut. Puss och hej!

Nu är de dags för fredasmys.....

2010-04-09 / 19:00:05 / Allmänt / 1 Kommentarer
Guud vad jag är trött idag, blir förbannad när de inte finns någon matfärdigt!! Slutade sent idag coh var verkligen hungrig!

Hade ett prov och en redovisning och säger bara Britt, britt. Att våran redovisning skulle ta hela 40 min :o?

Trött i huvudet idag så tänker faktiskt tillbringa hela dagen i min säng coh bara slappa och sova tidigt, för hela helgen är fullspäckad
Lördag ska jag vara barnvakt till mina Änglar och på söndag blir de ett möte i skövde om USA som jag, jonna och Ida sak på! Men nu på sena tiden ahrjag börjat tänka vill jag åka om jag har dig? Och NEJ de vill jag inte!  MEn de skadar inte av att lyssna! Eller hur?

Förvånad!?

2010-04-09 / 18:54:39 / Kärlek / 1 Kommentarer
Tjingeling, fick för mig att sova hos min moster för att ajg kände att jag verkligen behövde gymma! När jag äl stod och vänta på bussen blev den sen och man får ju inte gymma efter kl 17:00 så blev att ta bussen till moster och sätta sig och läsa till prov!

Men kna ju säga att de inte blev så mkt prov läsande fick sms av en person om att han ville träffa mig och mina smile gropar var stora kan jag säga, sen han kom vi åkte till Mcd och tog enmac feast, sen blev de att gå ut och gå på ekudden! Kan bara säga att allt var perfekt och jag gillade allt med den dagen, visst de var jobbigt att se dig men sen smälte jag, jag verkligen smälte!


Man kan ju alltid hoppas på vi, men tänk om de blir vi och de hände rigen, klarar jag av att gå igenom de igen? Nej, tror inte de, men nu går jag bara på min magkänsla och den säger "Kör tills de ryker"

Så hoppas kan man alltid, och jag blev jätteglad av att få träffa dig igen, slutet var älskvärt!

Men sne kan ja inte låta att tänka på de andra! Tänk om, jag har bara sagt de till 3 personer och hoppas att de kan vara tysta om den sakner ;)

Påskväll

2010-04-04 / 12:23:40 / Allmänt / 0 Kommentarer
Igår blev de att äta mat med familjen coh Berglundarna. Heta räkor med ris och sallad stod de på menyn och de var förbannat gott! Jägermister och päronkonjak blev de enheldel och vi gillat.
Senare blev de att göra sig iordning och knalla tlill Emelie för förfest sen blev de hotellet i hova. Dock ingen vidare har jag för mig så blev att åka hem ist. Blev nog även lite gför mycket för lilla mig igår :(
Men kan lova att roligt hade jag!
Du vet hur du ska göra, jag vill inte bli sårad igen!

Brist på kärlek?

2010-04-03 / 13:05:55 / Kärlek / 0 Kommentarer
Hur mycket mer ska man orka, men en sak vet jag. Får ja inte som ja vill snart spriker jag av ilska, ledsamhet och av att vara jävligt förbannad. Villket jag kan vara väldigt bra på!

Torsdag på bogrens

2010-04-03 / 13:01:19 / Allmänt / 0 Kommentarer
Oja torsdagskvällen blev super bogrens stod på schemat! Men kan inte fatta kvällen var superkul och några kunde inte hålla sina fingrar i styr! Hmn roligt var de, kvällen spenderades med Veronika, joakim, Kajsa, Ida, Petra, Amanda och min kära systser med sällskap ;)
RSS 2.0