090524

2009-05-24 / 11:59:14 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hemma,  skulle gå upp till praktiken vid 6 men det blev bara att gå upp äta frukost, ringa och säga att man inte kom och sen tillbaka i sängen fullproppad med alvedon och tetrepin =)
Tkte att det var någon som sa att han skuller ringa coh väcka mej, men icke sa nicke, blev äckt av min häsmak ringsingal på larmet "/
Sitter just nu coh väntar på att Isaj sak komma hem med mina halstabletter så jag kan gå och sova igen! Sitter även och kollar på när Albert hjälper smiale och packar, han sak nämligen åkta tillbaka hem till cosovo imorgon!!
Ne nu kom Isaj, sängen nästa!

Herrå


Blev superglad igår, natten/kvällen kunde inte sluta bättre <3

//
LouiseAndersson

Saknar dej

2009-05-21 / 20:33:45 / Kärlek / 0 Kommentarer
Lilla Louise har nämligen gått och kärat ner sig innan hon åkte upp hit, smart va. Men jag vet ju att han kommer att vara min när jag kommer hem, Pers pappa har faktist lovat att han ska hålla koll på Per medans jag är borta och hålla alla andra tjejor borta från min Per! HAHAH xD OCh även Per lovade en del saker, och litar på honom till 100%. villket jag hoppas att han vet!
Jag trodde faktist inte att det skulle bli så jobbigt eftersom ja precis träffa honom typ 2 veckor innan ja åkte upp.Tänk er att någon ligger och håller om er hela helgen och man har jätte  kul och näsat dag man går och läggersig är det helt tomt coh ingen som pussar en godmorgon eller godnatt "/ Det är hemskt, det jättejobbigt, saknar honom massor och jag kan inte fatta att han inte har stängt av sin moibil xD
Vilket hans föräldrar tykr att han borde göra, fick jag höra häromdagen i mobilen, haha. 36 dagar känns som om det skulle vara flera månader, me nu är det faktist bara 15 dagar kvar sen kommer jag hem. Då blir det faktist att leka med Per


TACK HELEN <3


Louise♥Per


Markand idag

2009-05-21 / 20:12:35 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev till att stiga upp tidigt i morse, 10:30 för att duscha, äta frukost och sen iväg och gå till markanden. När vi väl kom ditt fick vi stå i en skit läng kö, i ca 30 min sedan hörde ja min nästa framtida man stå och prata på scenen ingen mindra än Magnus Samuelsson! Jag och Albert stog och lyssnade sen blev de så varmt och vi gick iväg till ett stort hus som de stog massa stånd, där fastnade ja och Tina hos en väldigt läcker pojk som jobbade för telenor. han tyckte att Tina skulle byta, sedan fråga han vad jag hade å ja svara Telia. Tyckte artt det var väldigt roligt att stå och lyssna på honom så jag sket i att säga att jag inte avr 18 så han pratade på i säkert 20 min om min telefon och sedan efter allt snack frågar han hur gammal jag är, å ja kunde inte låta bli att skratta. Tina berättar att jag är 17 och han verkar helt ledsen för att jag låssades vara jätteintresserd xD Kände mig så elak mot honom :S HAHA

Sedan bärdes de iväg till modevisningen där sussis dotter skulle gå som modell, skit snygg var hon! nästan lite avis :P Under modevisningen får jag syn på Magnus och ja kunde inte låta bli, jag var tvygen att ha ett kort på honom, så då var jag så fräck och ryckte tag i Alberts arm, sprang efter Magnus och ler så fint och frågar om man kan få ta ett kort på honom och Albert. Och det gick ju jätte bra, HAHA bara att han fick stå där ett tag för jag ville ju inte bara ha ett kort utan fler. När jag stod bervid honom och prata lite kände jag mej som en minimyra, hans armar var som 2 av mina lår :P Vilken pudding han är xD
Efter ett tag gick Alber och jag iväg och skulle lyssna på Magnus andra pratshow,då skämdes jag ihjäl
- Ja jag blev haffad av en söt tjej och hennes bror tror jag att det var, Albert hette han, väldigt trevlig.. Tjejen tyckte nämligen att jag hade väldigt tjocka armar XD Kan ni tänka er.

Rolgt var de :P Slutade med att jag fick han ato och någron gratis dryckgrej som man tydligen ska ha när man tränar :S
HAHAH

Kort sammanfattning av min dag

Den grymt söta Telepojken =)
Den mkt snygga telepojken

Magnus och Albert =)
Magnus och Albert

Magnus =)

Magnus =)


Min framtida bil som jag vill ha, 3,9 miljoner :P
min bil


// LouiseAndersson

                                                            

         

Rubriklös

2009-05-20 / 17:45:00 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter och gör läxor till apun :S Tråkigt kan man säga att det är som tur är jag näsatn färdig, fick lite panik förut, kiin skickade sms och fråga om jag hade börjart med Davids uppgift som vi fick på idrotten dem som inte är emd, Men lilla Ja har faktist inte fått någon uppgift om skyddstillsyn så jag tänker faktist inte ringa coh fråga om de! tycker att de är hans uppgift och se till att alla får alla papper.
För övrigt råkar det inte vara någon som vet vad våran drottning och kung hette innan dem vi har nu kom till världen? Letat som en idiot på google och hittade inte, förskte även med Per men han kunde ju inte häller, tack endå!  Jag och Älskling slog även nytt rekord idag i att prata i mobilen. 1 timme och 46 minuter, å jag som brukar hata att prata i telefon tur vatt de fins headset!
Men nu måstejag fortsätt att skriva apu uppgifterna!

Grattis till älsk, han klarade nämligen teoriprovet till körkortet idag <3

MammaLouise framme igen!

2009-05-20 / 17:34:31 / Allmänt / 0 Kommentarer

Jag har kommit på en sak, satt och funderade igår på hur en spermia kan göra så att folk kan göra så söta ungar!? Att en sån liten sak som 1 micromillimeter kan bli 54cm  på bara 9 månader helt sjukt, ett underverk helt enklet! Vilken teknoligi och vetenskap!
Man kan ju hoppas att ens egna barn blir lika söta, fick en tanke, tänk om dem skulle komma ut och bara ha1 arm eller 2 huvuden, tänk om de skulle bli en kromosomavvikelser? vad ska man ta sig till?  Själv skulle jag nog haman i chocktillsatånd. Såg ett sånt pogram på tv och jag satt faktist och grätt, tänk om det skulle hände en själv? Eller någon i sin närhet!
Usch en hemsk tanke men programet var skit bra fick torka bort en del mascara bara XD

Vissa tycker ju att man är lite knäpp för att man har en sån tanke, menmen


Miracles can really happend, in everyone´s life!


//L.a

16 dagar

2009-05-20 / 17:19:44 / Allmänt / 0 Kommentarer
Har räknat ut att nu är det bara 16 dgar kvar tills jag får träffa min älskade Ida, Jippi, Älskar dej gumman! Min älskade Ida har nämligen brytit svanskotan,gumman hur lyckades du, nästan lika klantig som jag ju, ska ta hand om dejk när ja kommer hem älskling :P

Har också räknat ut att de är 16 dagar ja får träffa mina andra älskade som bla. Pappa, Mamma, Per, och några till =)
 
Pratade med mamma igår, hon sa att jag hade fått brev fråbn skolan, då blev jag nervös kan ja säga och hon frågade om hon fick öppna de och självklart fick hon de! Drog en lättnad suck när hon stod va det var, ett brev om utkastare bara! HAHA Lättnad om man säger så!

Pirrar i hela kroppen

2009-05-17 / 13:56:16 / Allmänt / 0 Kommentarer
Kändes tungt att gå upp i morse, trött som bomben,blev endel sms igår med, men vad ska man göra? '
Blev sjuk gald fick ett sjukt gulligt sms av hjärtat förut, kändes som om hela magen vändes uppåner sen blev det varmt, mysigt, skulle nästan göra vad som hälst för att få komme hem till dej nu hjärtat. För övrigt åker hjätat till göteborg imorgon och ska mönstra, kommer att bli tyst i mobilen tror jag, men men klara mej jog hoppas jag, Lycka till till honom <3

Sitter och har tråkigt, Tina coh jag har faktist städat idag, eller jag städa på mitt sätt försökte att äta upp mina ostbågar som jag köpte i förrgår, jag äter ju väldigt enligt någon/några. Men dem blev tillslut uppätna, så nu blir det en till skål att diska,  men som tur har vi faktist en vanlig diskmaskin och en helt levande nämligen lilla jag. gör nästan vad som helst för att slippa gå ut å gå med smaile, så jag är väldigt bra på att hålla mej unden nu för tiden, så snart sak jag noppa Tinas ögonbryn för de ska bli kalas för någon som fyller 1 år idag, grattis till den personen.

Får faktist eget rum hår uppe snart, smile sak åka hem tillbaka till cosovo coh då får aj eget rum :P Jippi, slipper man vakna av att någon går på toa, eller får ett telefonsamtal mitt i natten, fast ja är nog inte bättre själv (A) eller att lilla Adrian skricker för att någon glömde att stänga dörren när han gick på toa! ska bli skönt!!!!!!!


Ida Sneider (L)

2009-05-15 / 16:46:17 / Allmänt / 0 Kommentarer
Gumman jag saknar dej jättemkt, du är näst intill mitt allt, Tur att du saknar mej med, känner mig så dum att ja inte kunde fira din 17 årsdag! Vi får fira dej genom att vi super till hemma hos dej i ditt rum, låsa in oss och bara supa skallen av oss, å om vi låser in oss så kan vi inte göra något dumnt med några, för de är ju vi ganska bra på (L)

Kommer aldrig att glömma när vi var små och duy tryckte upp en glass i ansiktet på mej för du ville få mej tyst, eller när vi skulle fylla vatten i en balja som vi hade fångat ödlor å groder i eller när vi punkterade hårets däck å skylde på invandrarbarn :O fats bäst är nog när vi sov ute i eran husbil alltid lika kuligt att tänka på de!

Kommer inte ihåg vad som hände, vi slutade nog bara att leka, den största missen en i mitt liv, men nu kan ja inte gnälla jatg ahr dej i mitt liv igen. Den bäsat kompisen som finns, som alltid ställer upp för en i ur å skur, den man kan prata med utan att hon säger de vidare (vissa fall), gumman jag helt enkelt ÄLSKAR DEJ!

Är så glad att vi tog upp bekanskapen igen, firrade ett år för 2 månader sen (L)

Bästa minnnet med dej nu är nog när vi parta lite å ida är snuskig, vi delar säng vi tre och lilla ida tror att aj sover, lousie kollar ner och ser ida på ett väldigt olämpligt ställe, Louise får lite panik och går och sätter sig vid datorn kommer tillbaka och jag undrar vad dem håller på med, Ida säger att hon brottade ner honom, kommer intligenta jag "utan kläder". Allt detta hände samma helg som vi tog upp kontakten igen, bra första intryck xD


IDA SNEIDER JAG ÄLSKAR DEJ <3<3<3<3


                  Super duper längesen vi va nu, så vi ska leka i helgen! Gillart <3

"/

2009-05-15 / 16:14:55 / Allmänt / 0 Kommentarer
Saknar vissa endel, fast vissa kanske inte saknar mej lika mkt, känns som om de bara är ja som skriver hela tiden, men nu tänker ja inte göra de, vill dem mej något å att ja verkligen betyder något så kan dem faktist skriva till mej.


Ida  <3

Ledig dag idag

2009-05-12 / 12:28:44 / Allmänt / 0 Kommentarer
Vaknade imorse av att Adrain skrek som en gris, sen somnade jag om och sen vaknade jag av att Albert inte gick upp å Tina å Isa fick "lyfta" upp han ur sängen. Sen somnade ja om och vaknade av min konstiga dröm, men den var väldigt  mysig, kom sen på att min "nya kille" hade prov så de blev att skicka lycka till. Sedan äta fruksot och kolla på Våra bästa år! Superbra!
Funderade även på om ja skulle gå och köpa kort till pappis, men sen kom ja på att ja ska hämnta Albert vid lilla skolan så de kan ja häller inte göra nu.


Tina och Smile städar och fixar akvariummet medans ja sitter och latar mej, vilket jag är ganska bra på,
jag har och har tagit på mej glassögonen som ja precis har hittat, dem låg faktist i sminkväsakan ;P Smidigt ställe för dem att ligga å förrvara sig på.


För övrigt har vi faktist ganska bra väder här uppe, solen lyser och himmlen är blå, va de är skönt att leva då, högt i topp går allas humör och de är de som susen gör.....


Jag är supertrött i benen btw, jag och Smaile och Albert var ute och gick ett varav runt höglandssjön igår, vilket är gansak långt, 9 km fram och tillbaka, tog oss lite mer än 2 timmar, haha sega var vi iaf.


Men ska kila nu, har nog inget mer och skriva, ses och hörs sen xD

//LouiseAndersson (
L)

Arg som ett bi!

2009-05-11 / 20:48:10 / Allmänt / 0 Kommentarer
Praktik hela helgen, alltid lika roligt, eller inte. Mysigt med en del telefonsamtal oxå, ringde mamma idag, Louise var fly förbannad när hon kolla bdb. Hade fått ett så trevligt medelande från min egna syster, kan näsatn säga att det är den personen som jag verkligen hatar mest i hela världen just nu å ja vet att hata är ett väldigt strakt ord, men inte längt ifrån. jag satt nämligen och böla när ja läsat avd hon skrev till mej, och jag blev så jävla arg! Mammis försökte att lunga ner mej men de gick inte så bra riktigt. Nu kanske mamma fattar varför hon näsatn ahr "förlorat" en dotter, eftersom man aldrig vill vara hemma, under samma tag som en annan liten ragata! ARg är jag! Om folk tycker en viss sak så kan dem ju komma direkt till mej och inte springa småvägar hela tiden!
Imorgon blir det att smäla allt, sola lite köpa en pressent till pappis för han fyller faktsit år, hela 47 år tror ja att det är (L) ÄLSKAR HONOM!

Idag har jag oxå varit på 40 årskals för lilla sussi i domsjö, mysigt hus hon bodde i kan man ju säga!
Vet inte hur många hus som ja har sakt till Tina å Isa att ja sak köpa, finns miljoner med snygga hus hår uppe!
 sak ut å gå med Smalie just nu men vi hörs!

Puss (L)

Gift mej

2009-05-09 / 19:02:03 / Allmänt / 0 Kommentarer
Trot eller ej men idag har jag faktist gift mej, inte mindre än sju gånger på samma dag, När jag har slutat min praktik kan ja näsatn lova att ja har slåt nytt världesrekord i att gifta sig, eller aa om man slipper alla skillsmässor. Hade faktist någon hemme som blev näsatn lite avvis på gamlingarna.
Tyckte ja va mysig, och de är även någon som saknar mej, villket också är bra! Men det var alltid lika roligt att gå fram opch tillbaka i korridoren med en blomkruka som bukett xD

 Fick även nya kläder på praktiken idag, jippi, dem har ja längtat efter.Sitter och funderar på om ja ska hoppa i badet, kan vara uppe hyfsat länge idag, börjar inte först vid 2 imorgon och går till halv tio, mindre kul.
                                                            


                                                    


                                                     

Hmm "/

2009-05-08 / 22:11:57 / Allmänt / 0 Kommentarer
Ibland vänd livet bara uppåner, kan säga att man har nått ner i botten idag, kännes som man fick en kniv genom bröstet! Hur ska detta gå? Kommer att bli svårt att få allt bli normalt igen, efter de första som hände, men de förlät ja ju, och kommer ju inte bli vi igen på samma sätt, vissa vill ju inte veta av mej, pga av de jag gjorde mot dej, vissa i min familj är tillåmed imot de, men de va mitt beslut och jag tycker att de är de bäsat jag har gjort i hela mitt liv!!!


Bjärsa

2009-05-07 / 21:40:22 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter och skriver lite av mitt Apu uppgifter villket är jätte tråkigt. Sitter för övrigt och ittar på min mobil hala tiden för att kolla om man får något sms, men de går segt, känns de som "/  Att det ska ta så lång tid att svara på ett sms ;P HAHA är nog föär att man saknar personen alldeles för mkt
Men om exakt 30 dagar får ja träffa han igen längtar enomt mkt.

Har för övrigt varit med och kollat på ner Albert red idag, fick även springa lite,han att oxh guppade kan man säga och skrattade gjorde han oxå, själv kunde ja inte låta bli att skratta åt den andra som red, hon borde väl fatta att hästen inte vill frammåt om hon luar sig bakåt drar i tyglarna och sitter och nästan sparkar hästen vid skänklarna, blev nästan arg men ja kunde inte låta bli att skratta, frågade hur länge hon hade ridit och de hade hon gjort i nästan 8 år! Kan svära på att ja är faktist bättre på att rida
 än hon var och jag har inte ridit så läng! men men xD

Har Albert som sitter brevid mej och tjatar omm att han ska ha datorn, så ja får ge mej lite å komma tillbaka senare xD

 Vill hem till dej nu, saknr dej bara mer och mer <3<3

Chio
// LouiseAndersson

Beroende av min mobil!

2009-05-07 / 16:52:14 / Allmänt / 0 Kommentarer
Att gå upp imorse va inte de lättaste, hade tillbringat min kväll med att skriva sms med min gulleplutt till Per (L)
Tina kom fram till vid typ 12 att ja va totalt beroende av min mobil, villket ja erkände att ja var (a)

när ja vaknade kännde ja  av att ja hade ont i magen och mådde lite illa, vilket inte var bra, blev till att ta en tablett, blev faktidst bättre! Sedan blev de till att äta frukost, Tinas egna hemlagde brödbullar, vdom var jättegoda. Sen gick vi iväg till staden, där ja köpte lite nya kläder i alla sorter :P Jippi, säger bara att gult är snyggt!! Hämntade Albert på dagis, sen när vi kom hem kände jag åter igenont i magen så då la ja mej i sängen och skrev med lite folk, bla. nathalie och Per (L) nathalie coh jag pratarde om utkastar kläder som ja även köpte idag, svarta hotpants och ett vitt linné! Hotpansen är skit snygga, s¨å nu blir det att börja träna kroppen till utkastare!

Ska snart iväg och kolla på när Alber rider för försat gången, ska även lilla jag att fösöka att rida lite, men mår inte prima precis! Saknar alla jätte mkt!

Fattar inte hur ja kunde gå och bli kär just en vecka innan ja skulle åka upp hit, jag som inte blir så jädrans lätt kär skulle bli de just nu, men ja ångrar absolut inget. Per blir den första ja kommer att skynda mej till att träfffa nu när jka kommer om om exakt 30 dagar idag! Ska försöka att få han till att komma och möta mej på tåget, för min lilla gulleplutt kanske tillåmed har fått körkortet när ja kommer hem, så alla lyckoönskningar till honom! (L)

Har för övrigt nästan inga SMS kavar på mobilen bara 1987 st kvar, och dem ska jag försöka att ha kvart tills den 25 då jag får pengar av pappsen (L) Jippi önska mej LYCKA till! kan behövas!!!!

Men nu måste jag kila iväg, Adrian skricker omm bara den!! :S Och Albert står ooch stuttsar vid dörren, han är lite nervös inför att rida för fösta gångn i sitt liv!

Chio
// LouiseAnderssonHatar uppförsbackar!!

2009-05-05 / 17:02:19 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tycker verkligen inte om mina 6 stora uppförsbackar som jag måste gå uppför när jag ska till praktiken :S Blir ju fan anfådd och helt slut i benen!!
Tanken om att ja ska orka gå uppför den nästan 33 ggr farm och tillbaka vill ja bra spy av, men förhoppningsviss så blir mans stark i benen och får en bra kondis nu när man inte gör någon annan bra sysselsättning xD HAHAH!!

Per jag är faktist smart, ja behöver inte spela med Dementa för att vinna i schack! De blir ju inte rättvissrt mot varken dem eller mej xD
Kommer att vinna över dej någon dag ska du se! Vänta bara!!  <3

Pratat med mamma idag xD Hon lurade i Marie att jag hade tagit hål i tungan :P
Fats ja tror inte att hon lyckades så bra,  hörde Marie i bakgrunden "Då lär ju hon inte få bo hemma så länge!" HAHA!

Är även oxå väldigt bebis sjuk, vill ha en! Funderar på att sno med Adrian hem, men tror inte satt ja lyckas så bra med de!
Men ska fara iväg med Tina till affären, Louise är godis sugen som attans!


//
Louise Andersson  <3

Adrian <3 super sötBebis, vill ha en bebis!! Tur att man har någon som man kan låna! HAHA skulle aldrig orka med en egen!

Ö-vik

2009-05-03 / 19:31:08 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hemma hos familjen Kelmendi, har varit ute men Alber och Smajl, Albert har ramlat ett x antal ggr idag! Han har åkt sparkcykel, vilket inte var hans största egenskap precis. Tina och jag har lagat mat idag, blev kyckling, ris och champinjonsås. Supergott.
Adrian han är SuperDuper söt, så jag har blivit helt bebis såld, vill hålla i han hela tiden,  men man får vänta ett tag till, men man kan ju alltid låna xD Barn är ju inte min grej när dom börjar att gråta, då vill man lämna tillbaka dem!

Har börjar att fundera på vad mans ak ha för aktiviteter med dem gammla, är även lite besviken på just de, spat som ja längtade efter fick inte jag vara på, men men, ska prova något iaf.

Har även kommit på att det är nästan lika varmt här som hemma hos mej, vilket är bra, för jag har ju en tävling med Per, och ja ska vinna! Vem blir brunast? Just nu är de Per som leder på armarna, men inte resten!

Saknar alla flickor jätte mkt, skrev med några igår. fick jaga ett eluttag igår, någon hade ju saknt att de skulle finnas på tåget men icke sa nicke, fick ställa mej inne på pressbyrån i Hallsberg, men sen fanns det som tur på tåget, jag hade paxat  ett helt eget sätte, just vid handikappsparkeringen! passade mej bra om  man säger så!

Nu är det bara 34 dagar kvar tills jag får åka hem ,känns som om tiden här uppe kommer att gå väldigt snabbt!
Tina har bakat mina favvo bröd som ja ska äta nu, Jippi.

Tänker på dej, saknar dej grymnt mkt,
känns som om ja inte kommer attm ha några  SMS kvar "/ mend et är de värt!


Chio

//LouiseAnderssonFredag idag!

2009-05-01 / 14:40:05 / Allmänt / 0 Kommentarer
Har typ kommit hem från Per nyss, blev till att gå ut med hunden och packa färdigt de sista inför morrondagen, vad tror ni inte händer när Louise ska stänga väskan? Joo, dargkejan hppade ur, lyckat, men mina päron fixade de.
Börjar verkligen bli jättenervös inför imogon, tänk om ja hamnar på fel tåg eller att tåget spårar ur, har  ju aldrig åkt så här jävla långt  förut, så alla som jag har på min mobil kommer jag att bomba med sms xD Specieltt Per xD Ne skojja bara!
Kommer verkligen att sana alla, men de ska bl skönt med lite semäster! Trot eller ej men jag behöver verkligen de!

Ska även på kalas innan ja åker imorogn, Annika har fyllt år, så grattis på henne! Sedan kör pappis mej till tåget i Töreboda som går 17:08 tror ja de va!

Kommer verkligen att sakna dej, vrf skulle ja träffa dej just nu för? <3

Har nog inget mer at skriva just nu :S


LA!

RSS 2.0