Örebro 19/3

2009-03-19 / 15:03:07 / Allmänt / 0 Kommentarer

Tjingeling

Åkte med Mamma, Carina, Marie och Gun(?) Tror jag hon hette, vi bärde oss iväg till Örebro och på vägen hem stanade vi i Laxå och fickade, sedan till Finneröja där vi va inne på den lilla ICA:n som fanns och sedan till någon slacks loppis/antikt, skojjut. När vi var färdiga där så åkte vi till Gårdsjö där jag skulle visa vart Pået Erik bodde, super hett hus, nästan lika snyggt som slottet xD

Sedan hamnade vi vid kyrkan och  vi skulle till något annas så vi var tvugna att åka över en järnväg och tror ni inte att Carina stannar mitt på järnvägen och sen när vi kollar åt höger ser vi att de kommer ett tåg inte så långt bort! Och lilla Lollo skricker hejt och vilt ungefär! HAHA, snacka om att det belv en del skratt i bilen!
Idag är Louise superglad, tog bort stygnen och jag får entligen börja att rida igen x D snacka om glad, JIPPI

Blir nog att leka och rida lite med Malin imrogon innan jag ska på Bio och leka med Ida xD

Puss&Kram  L.a

12/3

2009-03-12 / 15:21:35 / Allmänt / 0 Kommentarer
Tjenixen xD
Denna dag har supersugit, hur tåkig som helst, hade bara två lektioner, i börkan av dagen vid 8 och vid 1. Så ett enda stort hål xD Så jag har gjort alla uppgifter för den här veckan och nästa vecka, skööönt!
Var även hos rektorn, fick reda på att han skulle betala biljätten fram- och tillbkaka till ö- vik, så jag blev helt plötsligt mkt rikare xD Gillart!

Emma Pettersson fyllar 18 År idag, grattis på henne ♥

Idag ihelgen! Ida <3

BubbelBad xD

2009-03-10 / 11:33:16 / Allmänt / 0 Kommentarer

Denna underbara dag började med att jag vaknade exsakt 08:08 av att Malin inte låg brevid mej :S  ringde henne på mobilen och hon hade gått ut och fixar hästarna, så lilla jag fixade fruksost till oss, smaksens xD

Sedan spelade vi lite kort, och ävem ett spel som heter vem är jag? asroligt var de =) Jga vann =)
malin skulle även rida idag med =) så jag fixade Candy återigen, och allt dessa jävlans hår hon fäller!!!!!

Malin och jag lagade även mat =) vi fick tydligen tag på Lindas och Jespers dyratse köttbit, men va faan vi bor ju där och vi behövre också äta. Så de blev kött, potatis i en konstig format och lite sås till d =) supergott!

Vi fick även för oss att vi skulle bada bubbelbad, supertrevligt, vi sjöng till msucik och dansade i vatten, lter knäppt men kuligt, bubblerna var jätte roliga, barn som man är, trodde ven att vi hade tagit sönder badkaret eller va de nu heter men man skulle bara trycka på en extra knapp.

Blev sedan hästerna och kvällsfodra, och de bästa av allt att vi har faktist sovmorgon =)

Pratade även med Linda, hon klagade på 38 grader och att de blåste lite, medan vi har snö och slaks och minusgrader!!!!

                  Puss&Kram
                                          L.A

7/3

2009-03-10 / 11:24:45 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hejsan Hoppsan i lingonskogen xD

Idag har Malin och jag gjort våran berömda kycklinggryta :D Supergod! Blev även lite över såfamiljen Ohlin kan även äta den, Fast fryst xD

Blev att fixa stallet, kolla på när malin red conq och carltex, gud va han har blivit fi! Blev lite smått avensjuk att de kna rida men inte jag ;'( gillar vi inte :S Men om ca 2 veckor kankse jag oxå kan rida, så då jävlar Candy!

Fixade Candy också, borstade svansen, ryktade henne! Hon hade en hel del hår kan man säga :S

tacos på kvällen, tillsammans med Melodifestivalen och Carina af Ugglas gick VIDARE! Helt sjukt trodde jag aldrig, fast jag måste erkänna tycker faktist att den är lite bra!

       Puss&Kram
                              L.A

Uppsatts 6/3

2009-03-10 / 11:17:42 / Allmänt / 0 Kommentarer

Va ett tag sedan jag skrev nu känns de som :S
Dagen började med att jga fick panik för attRosa aldrig kom och plockade upp mej, trodde hon hade glömt mej, så jag ringde och jag ringde men hon svara inte PANIK!!  Och sen ringer hon vid halv 8 så ringer Rosa och frågar vad jag vill xD Sjuts så klart vill jag ha!
Så hon kom några sekunder senare hon hade knappt passerat min infart, tur att man har tur någon gång i livet!

Närjag kom till skolan så hade vi Svensak uppsttas, gick ganska bra faktist, de trodde jag inte att de skulle göra xD
Så man hoppas på ett bra betyg.

Senare åkte jg till Malin, eller nja Linda och Jesper! alin och jag sak ta hand om deras hus ett tag medan dem är i Egyptien i två veckor, FUSK!

     Puss&Kram 
                      
                        L.A

=)

2009-03-01 / 11:27:24 / Allmänt / 0 Kommentarer

Heej, va ett tag sedan nu, får ta coh bättra mej Fy Louise.

Har superduper tråkigt för övrigt :S, Joakim ska komma hit dag,  bäst för han för nu har jag fan inte sett eller knappt pratat med hen sen i Tisadgas så de är ett tag sedan, kan inte fatta hur en person kan förändras så snabbt! Men men.
Hoppas även på att få vara med mina guldklipmar imorgon inga mindre än brudsen älskar dem  xD

Har börjat bli orolig för mitt knä också inte de bästa, visst klart att de är svullet när dem jävlarna har borrat i mej, men nu har de blivit skita hårt och kan knappt böja, och det gör super ont och att det är varmt, väntar typ bara på att jag sak få feber eller något i den stilen. Skulle inte bli förvånad om man säger så. men pappas säger bara "böj på de så går de nog över, det gjorde de för mej, och denna älsakde far skadade sig för mer än 20 år sedan och tiden har ju inte förändras eller hur, pappa?

Min kära syster och hennes sambo kommer idag =) Har inte sätt eller knappt pratat med dem sen i julas, men de kan man förstå dem har de inte lätt, efter allt som har hänt, gillar dem ände, om dem bara kunde bli lite trevligare!


sova nu, klarar kanppt att vara uppe nästan något, är trött hela tiden, tur att man har en skön säng =)

Ha de bra, Puss L.A
RSS 2.0