Bläää

2009-08-29 / 13:51:52 / Allmänt / 0 Kommentarer
HATAR ATT FIXA EGEN BLOGGMALL SÅ NU BLIR DET TILL ATT KOPIERA EN ANNAN!!!!!!

Barnvakt

2009-08-29 / 13:51:14 / Allmänt / 0 Kommentarer
Idag blir det till att vara barnvakt till barnen i två omgångar, sover över hos Rosa och Fredde som ska fira hans födelsedag i skövde med mat och Bio och säkert lite fetsival!


Minabarn

Lucas och mickaela! <3

Matfestivalen

2009-08-29 / 13:48:07 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blev att åka till skövde med Desse och Tessan, riktgt skoj var det om man tar bort renget coh skoskaven man fick! Desse var snäll och lånade ut både en tröja och skor till mig eftersom jag glömde de, smart som man är! Kvällen bestog av att lete runt efter Dessa på en kyrkgård med Tessan tur att hon följde med, desse hittade ett flertal killar som on raggade på, och hon försvan några timmar med någon kille, Go for i´t honey!

Jag och Tessan fick nöja oss med våra Boyfriens, appropå de så träffade jag Per där och han mådde nog bra med allt om var, han berättade att de va några från skara som ragga, sorry brudar han är MIN och bara MIN! sedan blev det att sprata med lite annat gott folk, träffade sköna människor och REAL FRIENDS om man kan säga så x) I Like i´t!

Sen bärdes de av hemmåt med en återfunnen Desse Westling!


// LouiseAndersson

Ny design

2009-08-24 / 17:07:26 / Allmänt / 1 Kommentarer
Skaffat ny design idag :P Fats de blir inte riktigt som jag vill, jag vill ju ha bilden på mig högst upp, men nu är den lägnst ner! villket jag inte vill, någon som kan får gärna hjälpa mig (a)
Snälla

Slapp dag och jag gillart

2009-08-24 / 13:58:09 / Allmänt / 0 Kommentarer
Skolan idag då, gick otroligt snabbt om man säger så, hade 1 timmes lektion sammanlagt, sen blev de tat dra ivåg med Piia till sjukhhuset eller rättare sakt komvus som tydligen ligger där med. Lär sig alltid något nytt! Tur att man får slappa någon gång i livet eller under skolgången!  Gick sedan till älskade Inge (a) Han borde trötta på mig snart. Men de va ett trevligt "möte" fick reda på att ja kan läsa upp den där jävla naturen utan att träffa ulf och ha naturlektioner stort plus till de, gillat.!!

Slutade med en tågresa med Ida hem till Hova, hon är så skön att prata med, känns verkligen som om man kan säga allt och hon inte säger vidare till någon, eller ja kan hoppas att hon inte gör de!

Ne nu ska jag fixa bilder till min mobil och ny färsk musik, so är färsk för mig iaf! Höner ju ine med på musikfronten så jävla bra om man säger så :P HAHA

Pussss
// LouiseAndersson

Biltvätt häftiga grejer

2009-08-23 / 17:20:39 / Allmänt / 0 Kommentarer
Hemma från Ida, blev inte så mycket filmtittande precis, vi för ivåg till Töreboda med hennes mamma och tanka, köpa pizza och handla mat. Bäst av allt var nog att få sitta och kolla när en mskin tvättar bilen, hart aldrig gjort de förut så ida och jag laddade upp med godis för ca 5 min inne i biltvätten, och ja kan svära på att när ja kolla upp fick jag en vattendropppe i öget från luckan! HAHA
De ända Ida sa under hela färden var att biltvätt maskinär är rena rama mördarmaskiner, väl hemma hos ida blev de att kolla på lite löshår till henne, någon som vill köpa ett blont 60 cm? för 500? säg bara till =)
Hittade även en ny sida som jagh ska börja att köpa på nästa löshår tänkte jag hela 200 kr biligare, fast sen vet man ju inte hur kvaliten är precis, men värt ett försök iaf!

Sitter hemma nu och inväntar pizza, mumma. Kom prcis på att helgen har gått förjävligt fort :S Redan skola imorgon, ska li skönt tkr jag slutar ju redan vid 10:50 så de blir en slapp skoldag =)

Nej gott folk nu kom mor och far med Pizzan, See you later

// LouiseAndersson

myspys med Ida!

2009-08-23 / 13:16:03 / Allmänt / 0 Kommentarer
Sitter hos Ida baby,  trodde hon skulle baka äppelpaj till mej, men de blev pannbiff :S så de blir för mej att äta pannbiff och vaniljsås ,or not!

Vi ska även kolla på ICE AGE 3 och HARRY POTTER den nya igen älskart!

Men blogger upp senare sen
//LouiseAndersson
  

Svartsjuk?

2009-08-23 / 13:10:43 / Kärlek / 0 Kommentarer

Godmorgon!

Trodde jag skulle få spader på min kära pojkvän innan hah åkte vid12snaret imorse, att han lyckas reta GALLFEBER av mig, och nej jag saknar inte JOCKE,hoppas att du fått in de i din hjära, tur för honom att jag älskar honom! Nu tar det ett tag innan man är träffa honomett tag, och till helgen är det Matfestvalen,de blir en orolighelg!!

Något som jar rekomdenerar är att inte käka pringels chips på morgonen när man är på myshumör, trot eller ej men dekan svida endel och det gör otrligt ont!  HAHHAHA

Det är inget fel på att vara svartsjuk när någon hetsar en till att bli de och sedan gillar det och tycker att det är roligt,det spelar ingen roll vad man igentligen tycker,det häder iaf.


//LouiseAndersson <3

Hemmakväll

2009-08-21 / 21:38:12 / Allmänt / 0 Kommentarer
Blir till att sitta ensam hemma idag då, älsklign skulle iväg till Dverstorp och kolla på film, mysigt. Jag får spendera tiden med hunden och katten för jag är nämligen hemma själv ikväll villket jag absolut inte gillar för mor och far är hos carina och Mickael. Blir till att spendera tiden framför TV:n med mordkommitionen, även fast man typ har sett den serien 700 miljoner gånger typ.

Förhoppningvis kommer men käre pojkvän imorgon, HoppasHoppas <3

// LouiseAndersson

21/8 - 09

2009-08-21 / 17:23:55 / Allmänt / 0 Kommentarer
Skola idag med då, duktig som jag var åkte jag in även fast jag hade sovmorgon, men det blev till att knalla till syon, coh andra tanten coh sen tillbaka till syon men andra och sen tillbaka igen, men har nästan bestämt mig för att fixa naturen som 20 av 29 som klarade mer än godknänt, mn enligt ulf är man ett hopplöst fall, och att de inte va någon idé att läsa upp det på komvux för där var han lärare också. Men förhoppningsviss blir de natur med en annan lärare om man har tur så man hooooooppas verkligen de!

Sen blev jag glad av att man inte behövde ha natur A för att komma in på Polishögskolan, men sen kom ja på att man kanske ska ha de iaf för att om man skulle vilja söka till något annat ist, efetrsom man ändrara sg väldigt ofta! Men dem formella kraven för att söka till polis var inte alls så jobbiga den ända som kan vara lite svår är :
"Du får inte lida av kroniska sjukdomar eller ha sådana belastnings - eller förslittningsskador som kan komma att försvåra dina möjligheter  att fullgöra polisyrket" Jippi, men de ska man väl klara av de med!

Sitter och funderar på om jag ska ge mej på att pröva högskoleprovet som jag fick en kopia av gammla årets prov, måste ju testa lite, sista året nu, sen STUDENTEN 2010!!

See you later,

// LouiseAndersson

Skola

2009-08-20 / 19:13:12 / Allmänt / 0 Kommentarer
Skolan var helt okej, schemat ska vi inte klaga på slutar innan elva på måndagar och jätte stora hål, ska bli skönt tills projektarbetet kommer igång, men är med en supergrupp så de ska inte bli några bekymmer alls, de bler jag, Piia, Madde, Kiin och Julia! SuperKul.  Förövrigt tror ja min kusin Piia saknar mig väldigt mkt idag, HAHA de är inte ofta hon ringer mej 2 ggr på loppen av knappt ½ timme, och sendan msn men ska inte klaga. Saknar faktist tiderna med henne (a)

Sitter nu  och funderar på vad jag sak göra resten av kvällen, blir nog till att packa en gymnastikpåsse som jag inte har gjort på nästan 4 år tror ja, i åttan typ. så jag är stolt öve mig själv, äntligen få kopmma igång coh röra lite på sig utan att gå sönder!!
 
// LouiseAndersson

Frissör nästa?

2009-08-20 / 19:04:26 / Allmänt / 0 Kommentarer


Grannen ringde till mig och berättade att jag fått jobb på MAXMARA (frissör) inne i knallehuset i Mariestad! Snacka om att jag blev jätte glag!
kan någon gissa hur de gick till? Joo, några av dem som ja sätter in löshår på klipper sig på Maxmara och dem har frågat vemn de är som gör håret och undrat om jag skulle vilja joobba lite extra knäck där, så Carina gav dem mitt nr, Suprekul, så väntar jag på ett yttligare samtal av simon och Nina!!

// LouiseAndersson

Nu ska de handlas!

2009-08-17 / 08:46:39 / Allmänt / 1 Kommentarer
Nu blir de in till staden med tåget och handla lite kläder  och massa andra saker, plus att man ska träffa på Älsklingen  stan och följa med han hem och soooova! Ska bli skönt, plus att man kan gå någolunda bra igen!

See you later //
Louise

Spådam?

2009-08-16 / 16:28:54 / Allmänt / 0 Kommentarer

Blir till att spendera dagen själv eftersom per inte  kunde komma, tydliegn lite för bakis ;) men får väl klara mig. Blir antagligen stan för min del och köpa lite nya kläder och block innan skolan börjar, LÄNGTAR verkligen tillbaka!
Ne nu blir de äta mat och städa rummet!
Ha de, <3

Louise

Städning?

2009-08-16 / 16:20:39 / Allmänt / 0 Kommentarer
Vakna nyss, trött som vanlig. Måste börja att vända på tiden nu när skolan snart börjar, kommer att bli svårt att få upp mig halv 7 på morgonen! Sitter coh väntar på och hoppas på att min kära pojkvän ska komma till mig idag, fast har en känsla av att han inte gör de "/

Funderar på om jag ska försöka atts täda lite, men trro inte att knät vill samma sak riktigt där, tro att vissa tycker att ja ska utbilda mig till städerska men icke sa nicke de tänke ja inte göra!  =) Ne nu ska ja ringa till Fredde och säga att det fattades en skiva i serien till Anna Pihl!

Hörs sen, ha de bra!

Kräftskiva

2009-08-16 / 16:11:39 / Allmänt / 0 Kommentarer

Mamma, pappa jag och Bobby åkte iväg till mormor och Errol på kräftskiva, verkligen smaskens. Jag klämde i hela 17 kräftor plus massor med baguetter, jag är ett riktigt matvrak fick man höra!
Fick mormor till att spela Kina schak med mig, gissa vem som vann? Joo jag, som vanligt! När jag började att bli trött blev de hemfärd och kan man gissa vad klanten Louise gör du, Jo vrider knät nä jag går ur bilen och ska stänga dörren! klantig som man är, blev bums i säng med röda svullna ögon efter att ha tjutit  i säkert 40 min, men kunde int sova så jag sms med Älskling,och skriva blogg och förhoppningsvis kommer han till mig imorgon.
 
Mormor <3


ErrolMormor och Errol stod för den goda maten! 

Mina änglar

2009-08-16 / 16:01:59 / Allmänt / 0 Kommentarer

Blev till att vara barnvakt igen till Lucas och Micahela! Rosa och Fredde skulle iväg på kräftskiva, siken tur att baranen var så snälla mot mig den här gången, sluta med att ´ja somna på soffan när barnen själva hade somnat! Som förra året så fick jag ha Lucas på sin Födelsedag nämligen 15 Aug IGEN de borde bli en tradion!?


Grattis Lucas 2 år <3


                                                      Michaela och Lucas

RSS 2.0